Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1. Dreamer
    2. Distrat 2 seturi
    3. PeRuZzI
    4. Piciu
    5.mirita adrian
    6. h3ll.devil

nu ma uitati

Comment

• Pe mine nu ma bagti in carti .. ca am pile pe la Breaza .. si mi-a adus de la prima intalnire h3h3h3h33h

Comment

• Am fost eu cu prieteni mei si au venit si gmc si myr alb nu a fost ceva organizat sau ceva spectaculos.Eu cu ai mei prieteni facem mereu ceva de genu si de data asta a venti si gmc si myr alb.

Comment

• hahahaa bine tu mihaitza omu cu pile ai fost dibaaci de la prima intalnire

Comment

• si tu nu ai fost dibaci la prima intalnire distrat?cu V'ul ala cromat

Comment

• da..dar a ajuns pana la urma la GMC oricum sa rezolvat cu bine deci totul e bine

Comment

• pai mai frecventati si voi messu' ala,mai un beep,un sms de dragoste ceva

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                  N-au facut nimik baietii .. decat gratare pana la 2 dimineata .. muzica .. nimik interesant .. daca vreti va zic si cine au fost tradatorii
                  ) hahaha uite detectivu ce-a aflat
                  stai lin ca nici gmc-u nu stia ca merge la gratar. l-am sunat eu la 21:00 ca sa-i spun ca la 21:30 ne strangem sa punem bani sa facem un gratar... si cum era prin zona, a venit.... deci, nu a fost ceva premeditat

Comment

• Haideti sus cu lista de stickere ca mai sunt cateva zile pana la intalnire si trebuie sa fie gata lista si sa strangem banii....

1. Dreamer
                    2. Distrat 2 seturi
                    3. PeRuZzI
                    4. Piciu
                    5. mirita adrian
                    6. h3ll.devil
                    sigpic

Comment

• a fost zile cand am anuntat ca fc intalnire de pe o zi pe alta ....Mihaitza ! Crezi ca a venit cineva atunci la gratar? ITI SPUN EU NU ! SA SINCHISIT NIMENI deoarece era sambata si lumea era la club alte alea....Data viitoare o sa fiti anuntati si pun pariu ca 80% au treaba ..moare pisica , naste hamster-ul , face bunica BODY JUMPING ..etc ;)..carne de mici mai exista la Marchet...chef sa aveti !

Comment

• Deci io am zis in spirit de gluma .. iar in legatura cu pisica .. sa stii ca motanul meu chiar a fost bolnav .. dar momentan e chestia ca nu ma cunosti prea bine ..

Si sincer sa fiu .. mai repede as prefera sa merg in club ..decat la un gratar
                        Last edited by MihaitzaMCV; 6 April 2009, 17:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• fiecare cu preferintele lui.

Comment

• Mihaitza e o vb din batrani nu un atac asupra ta!!! Asa ca nu te mai supara si eu am motan si stiu ce inseamna ! Esti membru ! si nu dusman cum nimeni nu imi este dusman din acest club . INSANATOSIRE GRABNICA !

Comment

• Mersi frumos mosule !!
                              Ar trebui sa ne mai relaxam putin .. ca nimeni nu e aici sa se certe :P

Comment

• Era o invitatie la urmatoarul gratar

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google