Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Goneam spre DREAMSTER ....BLANA cand a fost zguduiala .....dar nu am simtit nimic ) Probabil de la asta mi se si zice Zdruncii la munca .....m-am miscat eu prea rapid baieti ....stati linistiti k replica nu vine ! M-am pus in pat )

Comment

• pad'ule ieri cand ma duceam la intalnire ti'am dat vreo 7 fleshuri pe str Mihai Bravu in dreptu la spalatoria aia...nu erai atent...cautai ceva prin masina,nu am claxonat sa nu te sperii

Comment

• si v'ati speriat la cutremur?ati inceput sa fugiti,sa tipati,sa va asezati sub tocul ushii?

Comment

• ma duceam acasa...veneam d l servici...eram f obosit...te am vazut...chiar cand ai trecut p langa mine....

Comment

• Dragi prieteni va recomand cu incredere XENON!!! Este alta masina ...Conduci mult mai relaxat noaptea si dai niste FLASH-uri ............de toata frumusetea ) iti fc imediat loc pe a 2-a banda ) Multumiri stie cui ! ;)

Comment

• Foarte bine,ma bucur ca iti plac,stiu ca e foarte mare diferenta,acum parca imi pare rau pentru ele mai ales ca mi-ai zis ca focalizeaza altfel pe lunga
              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Si eu recomand xenon, desi inca nu am pe masina, dar am vazut la GMC pe timp de noapte si e alta viata ...... merita investitia... Felicitari ...
                sigpic

Comment

• Eu nu m-am speriat, dar nevasta mea s-a cam speriat ....
                  sigpic

Comment

• bai fratilor, eu n-am simtit nimic. Ma jucam o fifa la calculator cand aud de la tv ca a fost cutremur..

Comment

• nici nu sti ce ai pierdut oricum am inteles ca in avion s'a simtit cel mai bine

Comment

• @andreyypad pai unde stai?daca nu sunt indiscret.....si tu gmc bravo esti mai orijinal acum,cand mi le prezinti si mie?

Comment

• eu care stau la et 8....s-a cam simtit eram pe scaun la calc...si vad k se misca jaluzele si apoi sifonieru(care nu prea are stabilitate,se misca foarte usor)...iar eu stateam sa nu pice))
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• si ai scapat cu bine?

Comment

• ee...normal
                              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Ieri am fost pe la sala sporturilor o fuga si m-am intalnit cu MYR(alb) ....am reusit sa ii schimb arcurile de la portbagaj pe gauri mai indepartate sa ii poata deschide portbagajul pana sus cand deschide din telecomanda ..si uite ce a iesit ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google