Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am fost la MYR (verde ) astazi de am schimbat bucata de sub bara fata ..si mi-am pus si eu Pun si poze
    Attached Files

Comment

• Stikerele s-au mai scumpit de atunci ...sa mai vb cu baiatu cat ne poate face discount la comanda de acum ...k am comandat deja ...sper sa va tineti de cuv si sa le luati k stau cu LEII blocati ) cred k iese in jur la 8 ron stikeru ....

Comment

• aoleu Doamne fereste sa se blocheze leiiapoi cand scapa fac urat si daca te musca?

Comment

• Myr Verde ...myr Albjmechere numerele astea 2

Comment

• PH-16-GMC eu le iau oricum .. ce mi-e 5 ce mi-e 8 .. ..

PS . Vreau sa-mi pun niste senzori de parcare .. stie cineva cum lucreaza baieti de la poliserv sau daca sunt scumpi ?

Comment

• Mihai Bravu...langa maternitate...!.....u...presupun ca tot prin zona aia stai..nu ?!...

aud din curte..cand s naste....cate un copil...)))

MYR...alb...faza cu arcurile de la portbagaj...o poti explica...sau tre sa mi arati...(si la mine se deschide din telecomanda...si este interesant...cu deschisu pana sus)...
              Last edited by andreyypad; 28 April 2009, 19:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• tot in zona stau si eu...peste drum de maternitate unde incep blocurile,al 4'lea rand...in fine..cu deschiderea a scos gmc arcurile din suportu in care erau(ma refer la partea care e prinsa de caroserie nu aia care e la portbagaj)si a mutat undeva mai in spate ,pe langa mocheta e gaura.dar parerea mea este ca or sa se lase arcurile...deocamdata inca functioneaza,si astazi m'am jucat toata ziua la ea sa ma dau mare la niste prieteni

Comment

• ohoho pai cu 3 lei daca ii investesti cu cap poti sa scoti in cativa zeci de ani o avere,sau poti sa mai adaugi 7 lei langa si sa mergi la cazino,cu putin noroc poti sa faci bani buni si repede,sau fara noroc sa ajungi sa vinzi masina cu gandul ca vei tripla suma

Comment

• eeeee...atunci...mai astept ..))...s vad..cat dureaza...la tn ....si mai tre sa schimb si actuatoru ....(face figuri ...merge..cand are chef...de obicei cand e cald afara.))))...panarame...)

Comment

• mersi GMC-ule ptr poze
                      cred ca au iesit super ambele masini
                      mai ramine de pus praguri la amindoua si la mine plase in partea din fata
                      si dupa asta in functie de buget
                      http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• in legatura cu actuatorudaca tranteam prea tare portbagaju,sau ii dadeam drumu prea de sus nu se inchidea,trebuia sa fi bland cu el..dar acu cu arcurile reasezate nu ii mai permite sa se tranteasca...tot asa pateai si tu?sau alte probleme?

Comment

• unde...e ..optiunea..aia....ptr a pune poze??/

Comment

• dai go advanced si apoi atasamente

Comment

• ce parere aveti de ...jantele astea?
                              Attached Files

Comment

• stralucitoarebling bling

Comment

Working...
                                X