asa...si acum cu actuatoru...!!...deschiderea este din telecomanda.. alarmei...,si am obs ca exista 2 marimi de actuatoare....si nu gasesc ...marimea..asta...,astea care se gasesc acum..sunt cu 1 cm mai mari..decat am eu .,cv de genu,si nu s potrivesc...alte masuratori..alte gauri ...plm.. , ... este f vechi...si merge cand are chef ...si pe langa asta am si broasca aia stricata...si mi s mai intampla cateodata..s am nevoie..si s nu pot sa deschid portbagaju...,f frustrant. nu ? si caut actuator de vre o juma de an .....!!!!
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
DISTRAT ambele modele sunt luate de pe 23 august de la mag de accesorii si costa 75 lei buc indiferent de model
au si praguri la 1oo lei dar nu l-eam vazut
mai dai vreo 20 lei pe vopsea(dar sa ai grija de care iei ca a mea a cam facut figuri) si putina munca si ai prelungiri pe masina
daca te apuci de ele spor la treaba
Comment
-
Cei care vor stikere si nu au dat bani ...Veniti si platiti k sa dau comanda ....am spus sa ne fc 15 bucati ..k sa aiba toti .....e o suma frumusica ptr ridicat coletu de la posta asa k veniti si aduceti banu ;) cei care au dat banii vineri sau luni le aveti !
Comment
-
he he si eu vreau senzori ........Cei care vor stikere si nu au dat bani ...Veniti si platiti k sa dau comanda ....am spus sa ne fc 15 bucati ..k sa aiba toti .....e o suma frumusica ptr ridicat coletu de la posta asa k veniti si aduceti banu ;) cei care au dat banii vineri sau luni le aveti !
Comment
-
Am dat un mail la Poliserv ca la IPSO te usuca de bani daca vrei sa iei de la ei .. uite raspunsul
Code:Buna ziua, Avem senzori de parcare. -Senzori parcare-display central plansa bord-347.20 lei -Senzori parcare - cu display -578.96 lei Mentionez ca , manopera este inclusa in acest pret. Va rog sa ma sunati, sau sa-mi dati un nr. de telefon pentru programare. Cu stima,
Comment
Comment