Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bogdanionutz vi la mine lasi 8 ron si iti dau ;)

Comment

• Si cam asta inseamna bijnita )...(glumesc gmc)
      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• da)gmc bisnitaru

Comment

• da, o mare vrajeala asta cu pierderea garantiei si alte vrajeli de genu asta, asa am patit si eu cand am pus casetofon,boxe...ca ei nu monteaza genu de casetofon pe masina,nu e agreat dacia ,dar totusi le'am montat si nu mi'a zis nimeni nimic la revizii ,parerea mea :este doar o tactica sa jupoaie pielea dupa tine.(plus ca precablaju care era facut s'a potrivit perfect in 15 min a fost gata tot)

Comment

• am si eu o nelamurire....pentru orice modificare facuta la exteriorul masinii trebuie sa mergi la ITP/RAR?
            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• depinde ce vrei sa ii fc
              ....

Comment

• gluma gluma dar trebuie luat coletu de la posta ...si daca nu dati banii nici restu nu au stikerele care le-au platit ....asa k...hai sa ne mobilizam ;)

Comment

• pai ...schimbare bari,stopuri,faruri..astea

nu poate nimeni sa-mi zica?...
                  Last edited by bidepa; 2 May 2009, 16:01. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• eu nu cred k trebuie sa mergi la rar/itp,si oricum sincer nu prea am vazut multe masini care sa aiba ceva trecut in talonul masinii,in functie de modificari.Eu unul daca as face modificarile pe care le'ai spus tu m'ai sus nu as merge la rar,dar pentru a fi mai sigur mergi si intreaba la ei

Comment

• pai au platit multii stickerele gmc?ma gandesc ca ei poate considera ca iti dau banii si primesc stickerele pe loc...nu ca ai fi tu vreun tseparsa fugi cu banii de pe stickere la Ibiza

Comment

• de stopuri si faruri se ia oricum .....alea nu se trec in talon .
                        Folii geamuri sch motor , jante mai mari , cauciucuri ....astea se trec si necesita o vizita la R.A.R ;)

Comment

• mda ...atunci sa mai astepte stikere pana iau eu salariu ;)

Comment

• Eu vreau sa-mi pun folie pe geamuri .. daca iau folia deja omologata .. tot tre sa mai merg la RAR ?

Comment

• GMC poate ne intalnim sambata sau duminica sa iti dau banii pe stikere si poate ma ajuti sa le aplic si eu.
                              sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Bogdan daca nu ai dat banu ..te rog vino si adumii sa pot ridica colet-ul de la posta ....si cand vine ..te anunt ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google