Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PH-16-GMC View Post
    din cate stiu eu ..nop

eu stiu de la un prieten care si-a pus folii pe geam si el a fost la o firma.si inafara de timbru RAR i-a dat si un fel chitanta unde e trecut nr masini, seria, firma care a pus-o si stampila firmei respective...acum, nu stiu nici dak politaiu iti cere si chitanta asta,chiar dak e omologata folia.
    sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• @balaur02 bambochea era gmc nu?daca el este,folii ca ale lui costa 4 mil cu tot cu montaj.(asta daca nu s'au mai ieftinit intre timp)

Comment

• Iti cere si chitanta aia in afara de timbre iti zic eu ca am patit...care vrea folia am un amic,am mai zis de el 2 mil si un pic autorizata spate,fata pe raspunderea fiecaruia.
        1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• incearca www.regielive.ro ptr atestate..proiecte de diploma..referate...bla bla...!...vezi ca unele sunt cu bani....

si ptr o vopsea k lumea....!!! tre o curatare buna de vechea vopsea....si spoi...primer fiuler(nu stiu exact cum s scrie)...vopsea...lac...cuptor...si poate iese cv...sa nu sara.)))
          Last edited by andreyypad; 10 May 2009, 20:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ms andreyypad:*

Comment

• Mai respiri PAD? Nici un semn de viata .....

Comment

• BAMBOCHEA SI GMC tot eu sunt ) foliile costa 400 ron cu omologare , montaj ;)

Comment

• lasa'l ca a respirat binem'a ajutat

Comment

• nu prea serveste intalniri ....

Comment

• imi cer scuze dak sunt off-topic(dak postez gresit)....dar am o problema.
                      luminile de la panoul central..mai exact cele de la aerul conditionat,mi se inchid si tre sa dau o palma,doua:d sa se aprinda....dak stie cineva de la ce poate sa fie as fi recunoscator...am facut si un filmuletz scuza-ti claritatea(e facuta cu tel)

Comment

• da bidepa ..problema e ca sa slabit becul..e pe duca trebuie schimbat ..dk o ai in garantie du-te in service.daca nu..e destul de complicat de schimbat dar se poate.daca ai intrebari nu ezita sa le pui.de curand am schimbat eu culoarea lumini acolo pe albastru si e destul de complicat dar se poate.
                        Last edited by Distrat; 13 May 2009, 01:35.

Comment

• @Distrat eu ma gandesc k poate nu mai face bine contact...ms oricum...ai putea sa-mi schimbi si mie culoarea luminii?dar sa-mi spui ce beculete tre sa iau...nu prea ma pricep.

Comment

• da nu mai face bine contact ..m-am exprimat eu gresit.becul de la climatizare este acelasi cu becurile de la bord daciile vechi.de schimbat luminatul, mai intai sa vezi la mine si apoi mai vorbim.

Comment

• Vezi ca GMC face chestii cu becurile de pe consola de la climatizare,poate te ajuta el...
                              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Salutari de la logan club Pitesti
                                Va rog sa intrati pe Intalniri nationale pe threaul :

Va rog sa postati daca puteti ajunge cu cate masini si cate persoane

Va Multumesc.si astept sa ne vedem la intalniri.
                                low....&.....slow

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google