la noi in ultima perioada abia se strang cateva masini o ora...dapoi sa venim acolo o zi intreaga....
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nu vreau sa supar pe nimeni dar ce mi se pare mie ca cei mai nemultumiti de intilniri sunt cei care au venit o singura data dupa care nu i-a mai vazut cineva la ochi
dar daca sunteti nemultumiti de cele doua masini prezente daca ati mai fi venit si voi erau mai multe
nu credeti?
asa ca tot dreptul la acele replici ar fi avut acel membru al clubului care a fost la toate intilnirile
dar daca tot sunteti doritori de intilniri cu multe masini haide-ti la pitesti cu mine si cu GMC poate acolo o sa placa
Comment
-
am zis in ideea ca mi se pareau cam dese....intalnirile....si de asta s a ajuns sa vina cateva masini ...(unii poate lucrau ...si nu se puteau invoi de la servici asa mereu!!!...)acum k a venit caldura....vremea frumoasa....poate ne mai organizam ...asa...si reusim sa venim mai multi !!!!este nevoie de vre o saptamana de anunturi.....cred...)....
Hmmm.. Pitesti...hometown..ul ... lu Dacia..
Comment
-
O sa organizam o intalnire cu o sapt inainte. Tot ce trebuie si atunci o sa vedem care este membru sau esti doar un guest aici .vedem care vine.NU cred ca e asa greu sa va prezentati la o intalnire.daca vreti o sa puteti.cei cu munca, probleme in familie, si altele se intelege de la sine ca nu e problema
Comment
-
salutare dragi colegi ...propuneti un Co-organizator ptr ploiesti ..cum am facut si atunci si la campina la gratar ...sau facem un pol ? Cine ati vrea sa fie Co? Vreti sa ramana ABU cum am stabilit atunci ? co oficial si pe forum nu numai asa cum vb noi ....astept pareri-le voastre..CINE VREA SA FIE CO sa isi anunte candidaturaLast edited by PH-16-GMC; 19 May 2009, 22:49.
Comment
Comment