Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu vreau in continuare sa fiu CO. Asteptam parerile voastre ......
    sigpic

Comment

• Lista ptr Co .....sa facem un poll
      1: ABU20
      2:....
      3:....

cine mai vrea sa se treaca in lista . Multumesc

Comment

• GMC-ule eu zic sa nu mai pleci urechea la toate vorbele aruncate aiurea si sa mai iei astfel de decizii ca pina vine "crististraulea" de la timisoare nu mai ere ce sa-ti rupa
        cit ptr CO eu il propun pe ABU
        http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• eu il propun pe mihaitza, desi nu-l cunosc, n-o sa ajung probabil niciodata la vreo intalnire si nu cred ca va face mai mult decat ABU. Nu stiu daca parerea mea conteaza, dar nu vroiam sa candideze ABU singur. De asemenea propun ca in poll sa apara si varianta "nu e nevoie de co-organizator", pt ca eu sincer nu cred ca e nevoie

Comment

• GMC-ule .. ai vazut cat de mare sunt .. iti dau 2 palme sa te trezesti? .. ce-ti veni cu CO ?

Comment

• asa cum au spus si baietii nu avem nevoie de un co, avem nevoie doar de un organizator bun si dupa parerea mea il avem deja. acela esti chiar tu GMC asa ca bagati mintile in cap si nu mai baga in seama rautatile altora.
              sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• si eu sunt de parere ca nu e nevoie de CO ,poate cand o sa ajungem la 100 de masini va fi nevoie.

Comment

• Gmc rulzzz

Comment

• multumiri baietzi ...dar si eu sunt cu scoala , munca , cursul ...o sa fiu numa plecat prin tara ....e nevoie de un Co ! Stiu ce zic ...Nu vreau sa mi se scoata vorbe ca nu am ajuns la vre-o intalnire ...asa exista Co stie ce e de fc ..o sa fiu in permanenta legatura cu el ..si o sa ii comunic tot ce este de facut ..Multumesc pentru intelegere !

CU RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII LOGAN CLUB !

Comment

• "tot ce este de facut" hmm...ce-o fi de facut? eu imi mentin parerea ca pt 3 masini care vin la intalnire nu e nevoie de co-organizator

P.S. @gmc: eu nu vin la intalniri din motive personale. Si daca ai fi citit topicul cu intalniri de la inceput ai fi vazut ca eu si devil am inceput primii cu LC Ploiesti

Comment

• acu nu vreau sa fiu rau,dar de ce nu ati continuat ceea ce ati inceput?

Comment

• te lauzi degeaba cu ce ai inceput
                          ptr ca ce ai inceput tu nu a avut nici o realizare
                          pe cind acum...
                          sau pote invidia este de vina...cind vrei sa faci ceva si nu reusesti iar altul iti ia "ideea"- o pune in practica si pe deasupra mai are si succesuri , si avind un caracter foarte slab , atunci "domnule " bog_82_ABO este normal sa incerci sa bagi bete in roate
                          dar tine minte unii dinte noi au o semnatura foarte interesanta: mai bine taci si doar pari prost decit sa vorbesti si sa inlaturi orce indoiala
                          asa ca mai bine TACI !!!
                          http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• a sarit mirita la atac

Comment

• terminati cu insulte si injurii .....AICI TOTI SUNTEM PRIETENI !!! Asta e sloganul LOGAN CLUB baieti ;) Vrea cineva sa se certe va rog continuati cu cearta in alta parte !!! Nu pe forum si nu intre noi ..Si cu acest post sper sa luati la cunostinta : Nu suntem in mahala si nici la aprozar ! Suntem prieteni !!!! iar daca cineva vrea ca eu sa plec de la ''conducere '' te anunt in scris si verbal Ca : NU Renunt asa usor !

PENTRU bog_82_ABo ! Nu ai dece sa imi scoti mie ochii ca u ai construit comunitatea L .C PLOIESTI ...cand eu am preluat de la DEVIL nu mai se faceau intalniri de mult timp .....asa ca te rog frumos termina cu orice rivaliate si discutii dintre noi ;) daca esti un adevarat membru sti ce inseamna : ''logan club '' = aici toti sunt prieteni !!!
                              Last edited by PH-16-GMC; 21 May 2009, 23:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• tare va mai plictisiti asa...unii ..dintre voi ...)...trebuia introdusa o limita de varsta ptr...forumurile astea...!!!!!....certati va...asa...ca ..in curand...nu va mai fi nimik...nici un ..L C. Ploiesti.....!!!si iar sa pus o intalnire...aiurea......urmatoarea puneti o si voi ..seara...noaptea.......))

o ora de intalnire...vroaiam s spun!
                                Last edited by andreyypad; 22 May 2009, 00:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google