Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ar fi o idee ca intalnirile sa fie mai dupa amiaza asa.

Comment

• ar fi ceva daca ar fi mai dupa amiaza, nu de alta dar uni dintre noi poate ca lucram si nu putem sa ajungem.
      sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• urmatoarea va fi seara baieti ...stabilim ora sambata pentru uramatoarea intalnire ;)

Comment

• De ce BOGDANIONUT nu merge ala pe care il ai ?

Comment

• merge da vroiam sa vad unul de 44 ca eu am de 38 si nu prea se aude chiar bine.
            sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• adevarat ...se aude putin cam incet...ia unu mai mare ....oricum esti singurul care area asa ceva :P

Comment

• Votati pe info pro , mai intai a fost distractie…ptr simon claudiu, L.C Deva, multumim ca suntem uniti si ne ajutati, numai bine!
                cu respect kenjiro_sanga L.C. Deva
                sigpic
                Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• salutare
                  atentie prieteni la radarul galben pe tronsonul de drum dintre spit judetean si intersectia de la paulesti
                  astazi lau amplasat undeva aproape de intersectie intre niste boscheti si cum eu stiam ca il monteza in fata primelor vile de pe partea stinga cum vii de la judetean am calcat pedele cam tare si la 142km/h m-am ales cu 700 ron amenda(addica la jumate 350) si partea mai proasta pieton vreo 90 de zile
                  asa ca mare atentie
                  sper sa pot sa il scot mai repede cu o contestetie si poate un examen sa vad daca merge ceva. daca nu cred ca o sa ratez regionala de la pitesti
                  oricim prin ploiesti si imprejurimi o sa ne vedem in trafic garantat(sper sa nu dau de belea)
                  http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• Nasol Mirita..chiar imi pare rau.sper sa rezolvi.

Comment

• Cred ca si eu mi-o iau .. auziti cat e limita de viteza in ciolpani ? ca aveam 75 ( eu stiam ca e 70 .. mi-e sa nu fie 50) si ete asa imi iau si eu puncte

P.S mirita nasol , imi pare rau pentru tine

Comment

• limita e 70 ...75 nu e nici o problema 79 nu e problema.. 80 nu e problema de la 81 incolo e problema asa ca stai linistit.

Comment

• E bine atunci , mersi frumos

Comment

• Miritza.......imi pare rau sa aud asta ......daca ai nevoie de ''ceva '' da un semn de viata si vedem ce putem face ....intalnirea la pitesti pe 14 iunie....mai vine cineva ?

Comment

• prin ploiesti nu este nici o problema ptr mine dar prin afara judetului...
                              chiar nu stiu
                              oricum sper sa nu dezamagesc cu plecarea la pitesti
                              oricum GMC-ule mai vb si sper sa nu lipsesc de la regionala
                              chiar si fara permis(ma mai gindesc)
                              http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• imi pare foarte rau mirita,si eu am avut permisu suspendat 30 de zile pt depasire pe linie continua,a fost foarte naspafix din 25 decembrie a inceput pedeapsa si a trebuit sa stau dupa unu si dupa altu in perioada sarbatorilor,oricum si eu faceam la fel pe drumul ala ma uitam la vile pe stanga si apoi dadeam talpa dar nu chiar 140....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google