Asta nu e de ras frate .. doamne fereste sa ramai fara permis .. varmiu il are suspendat pe o luna si ma dispera zi de zi ..
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
fara masina te poti misca in voie ...fara permis si cu masina e si mai rau ...te tenteaza sa pleci zi de zi ....si pedeapsa e cam mare....Mirita pentru noi macar incearca sa nu mai mergi cu masina ..;)
Va rog ! Sa postati in sectiuni corespunzatoare de aici inainte ..Thread cafenea = tot felu de discutii . Thread intalniri= numa intalniri ...etc .. cine este oftopic de aici inainte se va sterge mesajele . Multumesc pentru intelegere si o zi buna .
LA CE ORA VRETI SA FIE INTALNIREA DE DUMINICA SEARA intre 18:00 si 21:00 spuneti o ora .
Comment
-
Astazi din lipsa de ocupatie am decis sa merg la Poliserv sa imi repare cateva chestii.
Am ajuns acolo, am pus problema pe masa, adica geam dreapta scartia cand il ridicam si o centura pe spate numai statea inchisa.Au remedia astea umbland la ambele geamuri fata si dandule cu ulei,vaselina.Pe langa asta mi-au spus ca trebuie sa imi monteze centura cu prindere in 3 puncte pe spate, dupa noile regulamente.Au montat-o schimbadu`mi si panoul spate (cel cartonat) cu unul model nou.
CONCLUZIA: Treaba buna, amabili, prietenosi (plus ca s-au chinuit sa imi prinda boxele la loc pe spate ..si mi le-au pus si cum trebuie cu firele trase klumea) tot pe garantie.
Numai bine
Comment
-
MIHAITZA = cu asa ceva te ajuta bogdan ..el are asa ceva si stie ce si cum ...
JIC= ai vazut ca se poate ? si service-ul are rolul lui ..cateodata is cam nesimtiti sa fim seriosi..
Duminica la intalnire il masuram pe al lui Bogdan si vedem ce si cum ...sa iti iei si tu
Comment
Comment