Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asta nu e de ras frate .. doamne fereste sa ramai fara permis .. varmiu il are suspendat pe o luna si ma dispera zi de zi ..

Comment

• Originally posted by bogdanionut View Post
      Si-a pus fluier de toba pt sunet turbo. Ma intreseaza daca cineva are fluier cu diam de 44.
      Fratele meu cat ai dat pe el si de unde l-ai luat ???

Comment

• chiar nu e de ras,e o situatie foarte urata

Comment

• de aici:http://www.accesoriiauto-online.ro/1...le-olanda.html
          sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Ce dimensiune tre sa cer ? .. ca imi iau ca e super smekera ..

Comment

• fara masina te poti misca in voie ...fara permis si cu masina e si mai rau ...te tenteaza sa pleci zi de zi ....si pedeapsa e cam mare....Mirita pentru noi macar incearca sa nu mai mergi cu masina ..;)

Va rog ! Sa postati in sectiuni corespunzatoare de aici inainte ..Thread cafenea = tot felu de discutii . Thread intalniri= numa intalniri ...etc .. cine este oftopic de aici inainte se va sterge mesajele . Multumesc pentru intelegere si o zi buna .

LA CE ORA VRETI SA FIE INTALNIREA DE DUMINICA SEARA intre 18:00 si 21:00 spuneti o ora .
              Last edited by PH-16-GMC; 29 May 2009, 16:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Mihaitza iti dau un sfat: sa iei un fluier mai mare ...ala al lui se aude ..dar nu asa sa te sperii ...cel mic pe care il avea ..la ala m-am referit ...Acum depinde si de cascaval ..oricum eu zic ca e scumpa dracia .

Comment

• Zi-mi cat de mare ca sa stiu ce sa comand .. chiar am fost impresionat de cum se aude .. si imi iau .. ))

Comment

• Daca e duminica dupa amiaza vin sigur .. ca pe la 12-13 ma intorc de la peste

Comment

• Eu duminica nu pot .Doar sambata

Comment

• Astazi din lipsa de ocupatie am decis sa merg la Poliserv sa imi repare cateva chestii.
                        Am ajuns acolo, am pus problema pe masa, adica geam dreapta scartia cand il ridicam si o centura pe spate numai statea inchisa.Au remedia astea umbland la ambele geamuri fata si dandule cu ulei,vaselina.Pe langa asta mi-au spus ca trebuie sa imi monteze centura cu prindere in 3 puncte pe spate, dupa noile regulamente.Au montat-o schimbadu`mi si panoul spate (cel cartonat) cu unul model nou.
                        CONCLUZIA: Treaba buna, amabili, prietenosi (plus ca s-au chinuit sa imi prinda boxele la loc pe spate ..si mi le-au pus si cum trebuie cu firele trase klumea) tot pe garantie.
                        Numai bine

Comment

• duminica la ora 19 cine vrea sa vina sau punem o ora mai tarziu sa ajunga toti?

cine a mai vorbit cu abu ? nu reusesc sa dau de el deloc de 2 saptamani ...
                          Last edited by PH-16-GMC; 30 May 2009, 03:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• MIHAITZA = cu asa ceva te ajuta bogdan ..el are asa ceva si stie ce si cum ...
                            JIC= ai vazut ca se poate ? si service-ul are rolul lui ..cateodata is cam nesimtiti sa fim seriosi..
                            Duminica la intalnire il masuram pe al lui Bogdan si vedem ce si cum ...sa iti iei si tu

Comment

• eu am de diam. 37-48 dar cred ca mai bun ar fii acela de diam. 44-55. da intradevar pe loc nu se aude dar cand mergi si ai o turatie de 3500-4000 se aude foarte belea.

Comment

• duminica e foarte bine dar cred ca ar trebuii sa dai postu asta la intalniri. :P

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google