Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai ia ziceti care ar vrea sa fie CO?sa stie si gmc care ar dori sa candideze

Comment

• salutare,ma numesc alex,am 19 ani si vreau si eu in clubul logance trebuie sa fac ca sa ma inscriu ?
      si in legatura cu service-urile,as vrea sa merg sa fac o diagnosticare si un test la injectoare,ce service imi recomandati si cam cat ar trebuie sa dau pt acestea?masina e inca in garantie,nu o am decat de 7 luni.la POLISERV am fost sa-mi schimb uleiul si m-au lasat fara 2 mil,sper ca la diagnosticare si la test nu dau la fel de mult.cineva mi-a recomandat IATSA dar nush ce si cum se face.cateva sfaturi daca nu cer prea multms

Comment

• du-te linistit.Cat e masina in garantie, diagnosticarea e gratis la orice service autorizat Dacia, deci poti merge linistit la Poliserv. Serviciul mecanic e bun acolo, dar fereste-te de tinichigerie

Comment

• pai in clubul logan deja cred ca esti,te asteptam la prima intalnire care urmeaza,iar in legatura cu problema ta nu pot sa ma pronunt.

Comment

• m-am linistit,am crezut ca se plateste.....masina am luat-o de la IPSO,nu e nici o prob ca ma duc la POLISERV pt diagnosticare?si la poliserv se face cu programare?cand e urmatoarea intalnire?

Comment

• nu stiu sigur cand este urmatoarea intalnire,dar viziteaza threadul cu intalniri si gasesti destule informatii pe acolo.

@bog_82_abo: loganul tau e o berlina albastra ?
              Last edited by Dreamer; 4 June 2009, 17:22.

Comment

• ATENTIE :Testul la injectoare nu e este gratuit,numai daca se gaseste ceva inneregula este gratuit altfel se plateste.

Comment

• azinoapte mi-am montat si eu firul acela ca sa imi plece stergatoarele singure cand stropesc geamul.A iesit brici.Si inca o operatiune mi-am ceruit masina.a fost ceva de munca dar a meritat a iesit superb.

Comment

• apropo Nonameyet care sunt simptomele masinii,care te fac sa te gandesti sa faci testul la injectoare?

Comment

• poi asa m-a sfatuit un coleg forumist sa fac,am deschis un thread "probleme ...si e multe" aici pe forum la probleme tehnice dacia logan,acolo o sa gasiti toate informatiile,si totusi la poliserv imi trebuie programare sa stiu sa sun acum,sa nu ma trezesc maine ca merg degeaba acolo spuneti-mi si voi parerile voastre ca eu nu stiu ce sa mai fac acum,faza e ca totusi nu's salariat,si daca e vba sa dau mai mult de 2 milioane,e cam nasol ca atat mai am

Comment

• Suna de azi.sa fi sigur.dar e cam tarziu acuma .au program pana la 5 dar incearca.

Comment

• mda,dupa cum ai spus.e tarziu,totusi incerc maine sa dau o fuga pana acolo,si asa nu e departe de mine,poate am noroc

Comment

• Bine ai venit NONAMEYET ;)

Comment

• nonameyet daca te duci pe la 13 -14 ai sanse mari sa te bage direct fara programare .. dar daca te duci dimineata sigur te programeaza in alta zi

Comment

• Ia zi bai distrat ce fir frate ? .. da nijte explicatii aici la baieti .. si cu ceara cum e? .. ca mi-am luat si eu .. dar nu am apucat s-o dau ca a plouat afara ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google