Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• scuze ca nu te'am lasat sa treci...

Comment

• E da .. asta era marea problema ca n-am trecut eu .. .. aveam timp destul .. acolo lucrez eu

Comment

• la posta?sau la romtelecom?....oricum sa sti ca trec zilnic prin zona aia...cel putin cand nu era mama in concediu...o duceam la servici o luam...si pe acolo ajung cel mai repede in bariera bucurestidin mihai bravu,dar sa sti ca de obicei nu merg tare pe acolo ca e drumu rau si liniile de tramvai...daca pun frana ma opresc la gara de sud

Comment

• La romtelecom lucrez ..

Comment

• bidepa suntem frati de suferinta
            si eu il am lut pe 90 de zile si nu prea merge mai nimic facut
            eu am incercat toate posibilitatile si...........NIMIC
            sau poti sa risti ca mine si mergi fara
            dar nu te incurajez pentru asa ceva ca stiu ca nu e bine
            eu mai am vreo 73 de zile de suferinta dar asta e
            http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• Mirita .. daca faci contestatie sunt obligati prin lege sa iti inapoieze permisul .. pana se da o hotarare judecatoreasca nu ai nici o problema ..

Comment

• Salut... sunt din Plopeni si as putea sa ajung oricand in Ploiesti in 10 minute )) Speram sa ne vedem curand sa va vad bijuteriile
                Daca tot o calci... calc`o pana la fund

Comment

• SAlut bine ai venit si eu tot de acolo sunt.ne vdm la intalniri.

Comment

• Astazi de fapt ieri ca e trecut de 12 mi-am luat si eu pleoape,am gasit becuri de la mega drive (yupiiii, se vad foarte bine) si mi-am reglat proiectoarele sa bata mai bine nu in pamant.
                    Numai bine

Comment

• stie cineva cat costa revizia de 1an la logan, la ipso ploiesti? daca se poate cineva care afost mai de curand.

Comment

• aprox 230 ron

Comment

• @Mihaitza.....ai idee ce-mi trebuie pt contestatie?..sau mai bine intreb acolo la politie?
                          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• a mea saraca nu a fost decat la o singura revizie in 3 ani de zile,dar nici multi km la bord nu are

Comment

• mi-am luat si a 2a amenda de la radar aziturbez...stie cnv de unde pot sa iau un detector radar ieftin si bun?

Comment

• altii au xenon si nu le bate deloc )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google