Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu mi-am luat cobra din carrefour cu 140 lei .. isi merita toti bani ;)

Comment

• ce model de cobra?

Comment

• Da am uitat sa pun modelul .. scuze abea am venit de la munca ..

Cobra ESD7330
        Last edited by PeRuZzI; 13 June 2009, 00:05.

Comment

• D-ala la 140 ron am si eu de 2 ani .. atunci am dat vreo 190 .. dar nici un radar nu rateaza .. chiar se merita

Comment

• aici ai nota 10 SKYLEX ;) bat in cutie ...
            LA PITESTI NU VINE NIMENI?

Comment

• La pitesti nu vine nimeni?

Comment

• Gmc esti singurul care pleaca la pitesti?
                Imi pare rau ca nu pot sa vin dar intru diseara la munca.

gmc ce ti-ai pus pe parbriz ca am vazuto in parcare dar nu am putut sa opresc sa vad mai bine?
                Last edited by bogdanionut; 13 June 2009, 22:34. Reason: Automerged Doublepost
                sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• am fost azi la carrefour cobra 7330 mi-au zis ca mai au la un mil si cv...dar am renuntat la el pt boxe,am luat un set de sony si acm ma bate gandul maine sami mai iau unul,se aud frum rau,dar am o nelamurire si sper sa puteti sa ma ajutati pana maine,cd-playerul audio din stock,are dct 2 sau are 4 iesiri?vreau sami pun boxe si pe spate si numi prea vine sal scot de acolo doar sa ma uit....si ink cv....ce sanse am sa pierd garantia daca montez pe spate boxe?heeelp

Comment

• garantia o pierzi 100%, asa ca ai grija.

Comment

• eh...eu mi'am montat boxe spate la sinvex pe raspunderea mea intradevar ca ei mi'au zis ca nu monteaza nici boxe nici alarma pe masina atata timp cat masina e in garantie,dar au lucrat frumos baietii acolo, cum au tras firele si la mn au trebuit sa mai si taie din tabla aia ca am luat niste boxe mai maricele.si nu am avut nicio problema,acum fiecare cum crede,dar daca vreti totul perfect mergeti la service si montati acolo.

Comment

• Dreamer...inveti in Energetic?.am vazut 2 poze cu masina ta si am "bunghit")magazinul kre se vede in spate si mi-am dat seama k e de la energetic.....acolo am invatat si eu.;)
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• vine cineva pe la sala azi?
                          sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• daca merg in service ca sa le montez cam cat imi ia?si totusi,cd playerul audio din stock are 2 sau 4 iesiri?macar cu ce banuti mai am sami pun boxe si sa las cd-playerul pe mai tarziu

Comment

• undeva pana intrun100, tecosta montajul boxelor. dar mai bine le faci pe amandoua odata, separat s-ar putea sa te duca mai eftin asa, mai bine suna la diferite service autorizate si intreaba de pret.

Comment

• Ma fratilor ce impedanta suporta cd-ul stock de pe logan ? .. stie careva? ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google