Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da nonameyet eu eram.
    sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• eu nu vreau sa mai intru in discutii contradictorii ca deja am fost avertizat de doua ori
      si mie imi pare foarte rau ca nu am ajuns la pitesti dar asta e
      deasemenea imi pare foarte rau ca GMC- ul nu mai vrea sa mai fie organizator dar poate are el motivele lui si nu vreu sa insist cu toate ca ar trebui sa se mai gindeasca sau sa mai raspunda si la tel
      si inca o chestie: SPER CA CLUBUL SA NU SE DESTRAME
      ar fi pacat ca am reusit sa adunam citiva membri care vin cit de cit la intilniri si ar trebui sa stim cu totii si sa constientizam ca daca cineva lipseste la o intilnire sau doua asta nu ar trebui sa supere pe numeni
      fiecare avem problemele noastre
      sper sa ne intilnim cit de curind si rog in mod special pe GMC sa vina si el la urm intilnire ca sa putem vorbi deschis POATE SE RAZGINDESTE
      BAFTA
      http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• ai avut vreo buseala cumva cu o seara innainte bogdan?...sau doar ai mers cu multi prietenii la disco sau in alta parte si ai scos bancheta sa incapa mai multi

Comment

• sambata sau duminica vine cineva pe la sala? daca veniti dati si voi un semn de viata sa stiu daca mai are rost sa ma deplasez sau nu.

Comment

• cine merge la un biliard in seara asta?P
            sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• ce sa intamplat fratilor nu mai intra nimeni pe forumul asta?

Comment

• se pare ca activitatea pe acest forum este aproape zero
                pacat
                saptamina aceasta imi repar si eu injectoarele si o sa fiu prezent la urmatoarele intilniri
                pina atunci mii de scuze

Comment

• care intalniri? dupa cum se vede nimeni nu mai are chef de intalniri, pacat.

Comment

• la culcare noapte buna logan club ploiesti,pai vedeti care cum va puneti sa organizati intalniri ca sa avem unde merge.

Comment

• crd ca aveti dreptate
                      ne trbuie un organizator care sa se ocupe de aces club
                      eu zic ca ar fi pacat sa se termine asa devreme

Comment

• si eu sunt de acord cu tine adriane dar dupa cum vezi nimeni nu mai are chef sa vina la intalniri. eu am fost la sala si sambata si duminica in speranta ca ma voi intalnii cu vreun membru.

Comment

• Baieti . Cautati un Organizator cat mai curand daca vreti sa fc intalniri ...eu nu mai am timp . Puteti face si acte la acest club ... Puteti participa si la prezentari de tuning ....PUTETI FACE MULTE DACA VRETI !!! Sa nu credeti k nu o sa mai vin la intalniri ...VIN CU MARE DRAG . Insa vreau sa va vad si eu cat de bine va este fara mine;) si fara un CO . Cand am zis CO...toti au sarit k nu este nevoie ...De sigla am postat 90% din comentarii numai eu (RUGAMINTI ) sa faceti sigle care stiti si sa ne alegem . eu am vrut ! se pare k nu toti si-au dorit k acest club sa devina un club cu acte si cu multi membri . Sfat : faceti o intalnire cu toti membrii si picati de comun acord cine va fi urm ORG la Ploiesti ...si o sa ii comunic lui Cristi pe cine ati ales voi . Activitatea mea k organizator de intalniri sa terminat in acest club . Sunt un simplu membru;) Va doresc tuturor CAT MAI MULTE INTALNIRI CU MULTE PREZENTE , SANATATE SI MULT NOROC !

CU RESPECT PENTRU TOTI MEMBRII PH-16-GMC !

Comment

• pacat ca renunti cand reusisei sa faci treaba sa mearga. Eu n-am putut veni la intalniri ca pana mai acum o luna nu stateam in Ploiesti. Nu vreau sa para o scuza. Eu iti inteleg decizia. Bafta in continuare

Comment

• BOG_82_ABO ....am incercat sa fc din acest club ceea ce altii nu au reusit pana acum . si cred eu ca acel prag l-am depasit cu bine toti membrii...insa m-am saturat de discutii intre noi pe diferite teme . m-am saturat sa imi dau doar eu interesu . CO ceream k aveam nevoie ..NU DE NEBUN !!! stiam dc cer Co si stiam ca va urma o perioada in care nu o sa mai am timp nici de mine . Toti la acel timp au sarit ca nu este nevoie ...si au tratat subiectu cu o indiferenta totala . Fiecare avem probleme si urmari cauzate di unele discutii intre noi . Nu acuz pe nici unu dintre membrii ..era la modu general ! Nu era nevoie sa se ajunga aici ca toti sa isi dea seama k sunt intr-un club (PRIETENI) si nu dusmani sa se certe pe forumuri si intre ei . Nu am fc nicodata diferente intre voi ..TOTI IMI SUNTETI PRIETENI ! unii chiar mai mult de atat. Degeaba ma strofoc eu de unu singur . Daca nu e reciproc sentimentu . Nu zice nimeni sa nu lipsesti la intalniri . Eu nu la asta m-am referit . INSA NU VREAU PE MUNCA MEA SI A VOSTRA SA SE DUCA UNU la intalniri Nationale si sa zica plin de el : POI EU SUNT DIN L.C PLOIESTI . Si el nici sa nu stie cine este organizator sau nici sa nu dea pe la intalniri . Probabil credeti k vb aiureli . O sa va convingeti si voi la un momentdat cat de bine m-am simtit eu atunci cand pe forum a aparut acel comentariu al unui membru ...DNL ORGANIZATOR ATI FOST REPREZENTAT DE CATRE ..... si acel logan eu nu l-am vaz in viata mea aici in ploiesti la intalniri sau pe forum . DA NE REPREZINTA ;)..oricum nu asta conteaza . Cu aceste comentarii sper sa stiti ce aveti de facut cel mai bine pentru club . O sa va vizitez ;)
                              Last edited by PH-16-GMC; 30 June 2009, 16:53.

Comment

• pai abo poate ne gasim si noi odata sa te vad si eu la fata ca masina am vazut mai in fiecare zi,parcata pe partea cu magazinu ala

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google