Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• domnu mihaitza,inteleg ca esti insurat mai nou si ca esti atent la sotioara,dar chiar in halul asta frate??trebuia sa intru in tine ca sa ma vezi azi cand ai trecut prin tantareni.....

Comment

• Frate nu te-am vazut .. mai ales ca nu cred ca ai stick cu logan club .. si apropo .. tu ejti din tantareni ?

Comment

• eo zic ca are stick cu logan club din ce observ la avatar:-?

Comment

• nop,sunt din blejoi la fel ca colegu mirita,am avut cv treaba pe acolo si asteptam sa pot sa fac dreapta spre blejoi,la sensul ala.si stickere am,mari si lucioase

Comment

• Date mare acum nonameyet ca ai stickere mari si lucioase.:P
            sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• ptr MMXALB...pana la urm intalnire..cred ca mai e ...

Comment

• app andreyypad poate ne combinam amandoi la niste cola si mergem impreuna sa ne facem jmecheria asta cu stropitorile.

Comment

• Originally posted by nonameyet View Post
                  nop,sunt din blejoi la fel ca colegu mirita,am avut cv treaba pe acolo si asteptam sa pot sa fac dreapta spre blejoi,la sensul ala.si stickere am,mari si lucioase
                  Data viitoare o sa fiu mai atent ..

Comment

• @GMC-am trecut pe langa tine azi noapte pe la Valea Calugareasca, pe la 23.50. Se vad super luminile de bord.

Comment

• tu erai ma ? ) te-am claxonat + flash ;)

se pare ca SLI_WAZ cel care se duce in buc la intalniri si aici nu a fost nici o data ...CEL CARE NE REPREZINTA PE LA INTALNIRI NATIONALE CIK ... omu vrea sa devina organizator aici pe Ploiesti )

pana nu mor eu ....si pana nu isi doresc asta toti ....NU MA LAS MA NICI DE AL DRQ ! ca nu vreau ! )
                      Last edited by PH-16-GMC; 12 August 2009, 20:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ma GMC io sunt contra la faza cu organizatorul,dar e bine ca ne-am gasit "fratele ratacitor",acum nu cred ca suntem in masura sa facem nazuri la membri,sunt bine veniti toti posesorii de ligean care vor sa ia parte la intalniri.nu o fi citit omu threadurile pe L.C.P si nu o fi stiut,asta e,a gresit,il iertam momentan,eu ii urez bun venit si-l astept la intalniri

Comment

• dap! Bun venit ;)

Comment

• Sal , se mai organizeaza ceva sambata asta ,pentru ca acum pot veni si eu ?

Comment

• scuze pt faza cu organizatoru dar hai sa ne adunam cu totii sa facem ceva din clubul asta ce ar fi pacat deci intalnirea cand e pana la urma
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• Ce faza tare acu ca vrem sa inregistram clubul apar si fratii nostrii pierduti prin alte forumuri, hai ca e bine.
                                sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google