Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dumnezeu e sus si vede

Comment

• Se mai fac ma intalniri pe aici?
      sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• romantice

Comment

• loganistilor m-a provocat un baiat ..are un citroen BX 1.9 diesel .. nu are turbina ... si vreo 60 cai .. zice el ... masina arata praf ... am vreo sansa cu veyronu meu ?? nu vreau sa ma fac de cacao

Comment

• la drum intins stai cuminte,daca e cv in scurt dai turatie mare si nu ai probleme

Comment

• 3-400 m ... nu la drum

Comment

• eh na...teoretic ...motorina..60 de cai.ai avea mai multe sanse...date si tu cu el acolo...macar te distrezi un pic;)

Comment

• Daca nu vrei .. ma dau eu .. doar zi-mi unde .. :P

0749144775 .. asta e nr meu :P
                  Last edited by MihaitzaMCV; 2 September 2009, 19:16. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• MihaitzaMCV nici eu nu il cunosc prea bine ... l-am cunoscut aseara la sala printr'un prieten .. daca il mai vad pe la sala te sun .. am luat nr tau de tel ... nr e 0761651172 piciu

Comment

• loganistilor unde imi efectuez un chiptuning in ploiesti ??

Comment

• 0752410208 .. Tipu e din pitesti si vine doar sambata in ploiesti .. e 150 ron din cate stiu eu .. si cred ca sambata imi fac si io chipuiala :P

Comment

• Mai baieti nu mai incurcati chip-tunningul cu remaparea chipului de pe masina. Intre ele exista niste diferente cam mari cum ar fi pretul, puterea data de fiecare dintre ele, etc.
                          sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• ms Mihaitza ... pai poate ne intalnim sambata ... daca iti faci tu .. sa vorbesc si pt mn ... daca e da-mi un semn ... nr meu e mai sus

Comment

• Eu il am pe unu din pitesti care pana acu facea cu 150 ron resoftarea .. iar acum a sarit omul la 250 .. mai stie careva pe vreunu care se ocupa cu d-astea ????

Comment

• am inteles ca pe langa ACR e o firma care face ... de cand tot zic ca ma duc .. n-am mai ajuns ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google