Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire Logan Club Ploiesti 12.09.2009 la ora 18.00 la Sala sporturilor Olimpia din Ploiesti !!

Toata lumea e binevenita si sper din tot sufletul sa fim cat mai multi !! Si poate si membrii mai vechi ai clubului o sa ne onoreze cu prezenta !!

Cine nu vine in ziua aia ii doresc sa faca pana si sa i se caleze motorul !! .. Asta desigur daca nu are motive intemeiate !!

Intalnire Logan Club Ploiesti 12.09.2009 la ora 18.00 la Sala sporturilor Olimpia din Ploiesti !!

Eu am rezolvat cu remaparea .. maine vine Doc de la Dimsport din bucuresti.. din intamplare la o nunta in ploiesti .. si imi fac remaparea la el .. 150 RON !!

Daca mai vrea cineva sa vorbeasca acum .. sau mai tarziu
    Last edited by MihaitzaMCV; 4 September 2009, 21:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Bine ca iti faci mihaitza ca vreau si eu sa imi fac si vreau sa vad mai intai daca se merita sau nu. Asteptam raspunsul tau daca se merita sau nu.
      sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Maine dupa ora 10 ma intalnesc cu el ... si cred ca o sa imi dau seama din prima .. acum sa vedem ..

Comment

• vin si eu Mihaitza .. vb la tel

nici un semn de la Mihaitza pana acum
          Last edited by PiciuX; 6 September 2009, 16:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• baieti ... merge sa pun boxe pe 16.5 cm in usi ??

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
              vin si eu Mihaitza .. vb la tel

nici un semn de la Mihaitza pana acum

Am uitat sa te sun duminica .. dar nici eu nu am facut nimik .. l-am sunat pe Doc ca a zis sa ne intalnim pe la 10.30 si a zis omul ca ma suna mai tarziu ca abia s-a trezit .. si plm io am plecat la fotbal cu cumnate-miu .. si el m-a sunat pe la 3 cred sau 4 .. dar nu sunt la cheremul lui .. si nu m-am mai dus .. asa ca mai cautam .. ca nici 350 cum cere tovarasu lui GMC nu dau .. asa ca nu ai de ce sa te superi ca nu ai pierdut nimik :P

Comment

• nu-i nimic ..stai linistit ..

Comment

• Mihaitza vb. cu Doc si dute la Bucuresti daca vrei sa iti faci remapare, te duci la Dimsport si te rezolva baietii daca vb cu iei.
                  sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• nimeni pe aici ... ce facem maine ??? mai e valabila intalnirea ?

Comment

• VB cu JIC (ionut ) de resoftare C.B si el va spune mai multe .....are fc la bucuresti la DIMSport. Intalnirea este valabila ;)

Comment

• guys cred ca mi s-a bulit un rulment ... se aude un zgomot ciudat la roata din dreapta fata ... e grav ?

Comment

• vezi sa nu fie din cauza la placutele de frana ..eu acolo am avut probleme ...aveau joc din fabrica . acum nu am mai gasit placute ca acelea si nici nu ti-as dorii sa nimeresti unele ca alea

Comment

• le-am schimbat anu asta la sf lu' iunie la 25.000 la ei la ipso ... in garantie ... masina acum are 30.000

Comment

• salut baieti .. am si eu o belea mare .. de unde pot lua si eu stop dasta? .
                              Attached Files

Comment

• Am gasit pe 23 august .. cu 180 lei .. m-a uscat la buzunar .. dar nici sa pierd timpu pe la casco n-am vrut

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google