Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se pare ca a fost misto intalnirea,pacat ca nu am putut sa ajung,poate data viitoare organizatorul se gandeste sa puna intalnirea duminica sa putem ajunge si noi cei care nu putem sambata

Comment

• Sa inteleg ca a fost foarte multa lume la intalnirea de sambata, parca stabilisem sa se faca intalniri duminica ca sa putem sa venim mai multi.
      sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Cine vrea sa isi faca resoftarea calculatorului de bord pt a imbunatati performatele masinii maine seara trece Doc de la Dimsport prin Ploiesti si imi faca si mie resoftare .. CAre mai vrea sa lase mesaj sau sa ma sune ca sa ne intalnim .
        150 ron benzina

Comment

• Cine stie de unde pot sa cumpar si io o prelungire neagra pt. bara fata cum este pe sandero?
          sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Foarte suparat .. nu a mers sa imi faca resoftarea calculatorului .. adica am ramas tot cu 90 de caluti

Cristi sa ne zici cum e dupa ce i-ai facut resoftarea .. sunt tare curios
            Last edited by MihaitzaMCV; 20 September 2009, 21:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ce sa zic ... se simte diferenta bine la turatii mai joase ... intre 2000 si 4000 ... deja de la 4500+ isi pierde din cuplu ... sunt curios la drum lung ... in rest sunt multumit .. multumesc dlui Mihaitza si imi pare rau ca nu ai reusit sa iti faci si tu resoftarea

Comment

• tovarashu cry poate ma lashi si pe mine odata sa merg cu ea sa vad diferentele.

Comment

• se rezolva tovarashu Dreamer

Comment

• va plac stopurile lu nea Dreamer?!

Comment

• dap..sunt frumoase .. eu cand le-am facut pe ale mele nu am dat cu lac

Comment

• traiasca sefu'

Comment

• Maine ma duc sa imi iau jante .. dati si voi o idee buna de unde sa imi iau ..

Comment

• tovarashu Dreamer face suc de struguri :>:>:>

Comment

• ieri am avut la mine suc de struguri de acolo veneamdar deh..cap rotund si minte'n colturi.....

Comment

• bun sucu de struguri,mai mergea un om acolo in plus la cules))sau 2 ca nu erai singur in masina!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google