Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poze de la intalnire???????
    sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Dreamer unde imi fac si eu stopurile fumurii ? ..

Comment

• vorbeste cu andreyypad!

Comment

• Si cum fac sa dau de el ? .. ca parca ii aveam id-ul de mess dar nu l-am mai vazut online ..

Comment

• poti sa ii dai un pm de aici
            sau sa il suni la numaru care ti l'am lasat pe mess:*

Comment

• Oki .. mersi frumos !

Comment

• am fost azi la facultate la deschidere .. raiul pe pamant pentru baieti X .. eu zic urmatoarea intalnire sa fie in curtea universitatii ))

Comment

• si a activat cineva ulterior CB ul (computer bord ) ,care nu avea?..eram curios cat dureaza si dc e greu ..?!...

si ptr stopuri fumurii ....inchise la culoare sau cum le ziceti voi .....,mai exact nuantare ,cCONTACT ME :andreyypad@yahoo.com !pret bun ;)...si ofer si garantie ...!
                  Last edited by andreyypad; 1 October 2009, 16:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da sa stiti ca domnul andrey lucreaza foarte bine!omu' e meserias

Comment

• Nenea andrey pe mess nu prea te-am vazut .. ia zi cand poti sa ma rezolvi si pe mine cu stopurile fumurii ?

Comment

• Am si eu o intrebare destul de serioasa .. eu am 66000 de km cu masina mea .. e un 1.6 8v .. la cati km trebuie sa ii schimb curelele de distributie si unde le-ati schimbat voi ?

Comment

• pai, ar cam fi timpul sa le schimbi

Comment

• mai bine da'i un telefon,pentru ca am vorbit eu cu el si l'am anuntat ca o sa il suni tu!

Comment

• Mihaitza de unde ziceai ca ti-ai luat ceasurile de prestige?? as vrea si eu

Comment

• nea dreamer ..dumneata mi-ai indoit oglinzile?? :-w

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google