If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mai baieti am si eu o problema de cateva saptamani: la lasarea manetei de la frana de mana se aude un scartait, imi poate spune si mie cineva cum pot remedia si eu problema ca a inceput sa ma cam enerveze. ms anticipat.
loganistilor daca am toba taiata in unghi merge sa pun silencer ?? daca da, unde gasesc ... acum nu stiu dimensiunea da' o sa masor si o sa va zic ... multumesc
salut.. am si eu o intrebare. nu inteleg de ce nu imi aproba adminul un thread. vreau sa vand controalele pt blaupunkt si am pus si poza si pret si am sis cris vand.. ai nu inteleg de ce nu mi-l aproba.. adica nu apare pe site la strict legate de masini la bursa..
la casetofoanele blaupunkt exista controlul ala langa volan, pentru volum, schimbat melodii/frecvente, are functia de mut.. e pentru casetofoanele alea stock de logan. e ca ala de clio care se pune langa maneta de stergatoare.
ideea e ca nu inteleg de ce nu imi aproba treaba asta.. adica eu prima data cand am vrut sa pun asta la bursa am dat din gresala de mai multe ori click si lor le-a aparut ca am trimis de mai multe ori.. si mi-au dat atentionare ca imi dau ban o zi sau 2 nu mai stiu cat. oricum nu am facut intentionat. si acuma nu vor sa imi aprobe threadul.. adica eu l-am trimis de dimineata si inca nu mi l-au aprobat. si nu inteleg de ce.
jic. iti atasez o poza daca vrei ca sa vezi ce vand. pe mess
Last edited by zoomoptic; 11 November 2009, 03:23.
Salutare .. azi am vorbit cu domnul Loganu .. cine nu il cunoaste este vorba de cel care o sa faca filmul Logan Club Romania si m-a intrebat daca sunt de acord ca in film sa apara si membrii Logan Club Ploiesti si am fost de acord .. sper ca nu are nimeni vreo obiectie la chestia asta ..( http://www.loganclub.ro/forum/loganc...gan+club+movie ) .. acesta este threadul unde se discuta despre chestia asta .. si acum sa asteptam sa vedem ce iese :P
ce imi recomandati sa aleg din aste 2service ptr revizia de un an? ipso 350lei, iar la iatsa campina 260lei. care este mai serios si de ce diferenta asta mare de pret? este posibil sa-nuti faca revizia la fel sau sa-ti sara anumiti pasi din acest proces.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment