Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• distributia pe curele se schimba la 60 000 sau la 3 ani daca nu ai folosit masina
    vopsitorie preturi bune

Comment

• nu cumva erau 60000 km sau 4 ani?
      Last edited by Dreamer; 21 November 2009, 14:58.

Comment

• se intampla ceva dak scot bateria?am inteles k se reseteaza cb-ul(inafara de km facuti),si sa nu mai functioneze airbag-urile...e adevarat?
        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• ce imi recomandati sa aleg din aste 2service ptr revizia de un an? ipso 350lei, iar la iatsa campina 260lei. care este mai serios si de ce diferenta asta mare de pret? este posibil sa-nuti faca revizia la fel sau sa-ti sara anumiti pasi din acest proces.

Comment

• @bidepa o sa trebuiasca sa setezi ceasul innapoi,cat despre airbaguri nu cred sa le afecteze.
            @florin ambele serviceuri sunt bune si nu iti sare nicio etapa,pentru ca practic la un an de zile ,iti schimba uleiul(daca nu cumva l'ai schimbat tu mai devreme),filtrele si se uita asa subtil pe la masina.iar ipso este un service mai scump decat iatsa.daca vrei sa afli de ce intreaba cat este ora de manopera si ce produse folosesc.apoi fa comparatie si vezi de unde diferenta de bani.Eu as alege iatsa.

Comment

• Originally posted by florin6234 View Post
              ce imi recomandati sa aleg din aste 2service ptr revizia de un an? ipso 350lei, iar la iatsa campina 260lei. care este mai serios si de ce diferenta asta mare de pret? este posibil sa-nuti faca revizia la fel sau sa-ti sara anumiti pasi din acest proces.
              iti recomand iatsa,tocmai mi-am facut revizia acolo am dat 440lei(consumabilele lor+manopera) pe filtru aer,filtru ulei,ulei castrol si placute de frana.sunt foarte seriosi lucreaza bine si rapid

Comment

• auliu mama 4 mil 400

Comment

• C e vrei,frate, avem masini,nu Dacia!

Comment

• Mai baieti,se incumeta cineva sa-mi monteze si mie folie pe stalpi la usi ,dar profesional,ca asa oricum pot sa le pun eu,dar as vrea sa iasa bine.Platesc,nu degeaba.

Intr-o buna zi, la poarta Raiului, un tip foarte ofticat. Sfantul Petru il ia de-o parte:
                    - Ce-i fiule, care e problema ?
                    - Pai, nu se poate dom`le, uita-te la mine, am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit... seara ma culc linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri? Trebuie sa fie o greseala !
                    - Mmmm, nu s-a mai intamplat pana acum, dar, in fine, sa vedem. Cum spui ca te cheama fiule ?
                    - Manivela, Grigore Manivela!
                    - Si ce meserie zici ca ai avut ?
                    - Mecanic auto.
                    - Aha, gata, uite, am gasit fisa ta... pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batranete!
                    - De batranete?! Cum de batranete ?
                    - Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai peste 100 ani!
                    Last edited by wertys_poi; 23 November 2009, 08:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• m-a dus asa mult ca am bagat ulei castrol care e cam scump si ca mi-a schimbat si placutele de frana,nu de alta dar fostele deja incepusera sa toceasca din disc

Comment

• Mai baieti,se incumeta cineva sa-mi monteze si mie folie pe stalpi la usi ,dar profesional,ca asa oricum pot sa le pun eu,dar as vrea sa iasa bine.Platesc,nu degeaba.

Comment

• Iti montez eu folie pe stalpi foarte profesional ;) contact me !

Comment

• Ok! Ți-am trimis pm.

Comment

• nu cred ca numai uleiul a facut sa coste atat de mult,serviceurile astea autorizate de dacia sunt destul de scumpe dar de asta depinde garantia.

Comment

• Hai pe la intalniri cine nu a mai venit ...si terminati cu certurile intre voi k va crap !!! si geamurile la masini )
                                ))))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google