Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E pt pc ?? .. sau ps2 ?

Comment

• @Mihaitza...este pentru PC.
      sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Sorry vroiam pt ps2 .. dar daca mai are cineva jocuri de ps2 sau accesoriii de vanzare sa dea un PM ..

Comment

• catastrofa sub podul pe care trece E60. parca zici ca a fost aruncata o bomba acolo. ambuteiaj pana aproape la baza podului de pe DN 72 la iesire din oras...in rest, activ orasul Ploiesti, am vazut un bloc turn construit recent, o parcare etajata, frumos
          sigpic

Comment

• Ai fost pe la noi ?? .. trebuia sa anunti ca iti ofeream un tur gratuit
            Si intr-adevar .. e dezastru la iesirea aia .. dar o sa o repare anul asta .. sper ..

Comment

• Vestita iesire din ploiesti spre targoviste ) .. lasa lasa ca se repara odata si odata

Comment

• PeRuZzI sa inteleg ca este asa de mult timp? lol

MihaitzaMCV as fi oprit cu cea mai mare placere, dar eram in treacat. mergeam la targoviste in delegatie cu inca 2 colegi. altadata cu siguranta voi opri.
                sigpic

Comment

• Acum cred ca am descoperit de cand e deschis logan club ploiesti .. 25.11.2007 .. deci anul asta facem 3 ani ..

Comment

• party peopleXXorganizam un chef cu lautari mihaitsa?si mult alcool ca face bine la instalatie.

Comment

• Sa stii ca e o treaba buna .. inchiriem o masa -doua la Casuta Prahoveana .. venim si cu nevestele , respectiv amantele :P .. ar fi ceva .. hai sa vedem care vrea sa vina ..

Comment

• Ma de ce nu .. poate iese ceva frumos ..

Pana una alta .. am facut revizia de 1 an : 9121 km ( cam putin ) , schimbat doar filtru de ulei , filtru de aer + schimbat ulei , 271 lei . La IATSA , nu mi-au schimbat placutele de frana au zis ca sunt aproape noi .. cica doar 2 % uzura

Comment

• urgent care merge la regionala sa zica
                          plecarea va fi de la petrom de la iesirea spre brasov la ora 7:30
                          vopsitorie preturi bune

Comment

• @PeRuZzi eu am avut la prima revizie ~7200 ... si la a2a ~12000

Comment

• cei care vor sa mearga la brasov plecarea se va face de la petrom de la iesirea catrea brasov la 8 00 duminica ca ii mai asteptam si pe baietii din bucuresti
                              vopsitorie preturi bune

Comment

• Sa ne reprezinti cu mandrie ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google