Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru iubitorii de muzica veche, o selectie de vre-o 1000 de melodii din ultimii 30 ani, uitati un link : http://www.welkestijl.nl/
    Auditie placuta !
    passion 1.5 DCi

Comment

• Chiar e super muzica .. ms pt link ..

Comment

• Mihaitza da si mie site'ul ala de unde ti'ai luat smd'urile alea dupa faruri

Comment

• Cauta pe bestauto .. dar cred ca gasesti unele de calitate si in ploiesti .. in spate la cinema patria .. e un magazin care se ocupa si cu accesorii de masini .. si cu boxe si tot ce tine de muzica ..

Comment

• Magazinul din spate de la cinema Patria se numeste Valmari '93 S.R.L, si aduce componente si la comanda.
            passion 1.5 DCi

Comment

• cry'u vs cielo 1.5 + suspensie sport + evacuare + filtru = juma de masina mi-am luat .. s-a mai dat cu un logan 1.4 si i-a dat 2 masini

Comment

• Cielo era cumva 16 valve?
                sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• nu cred...

probabil il stiti...il cheama alex si are PH ?? BZN...aseara am simtit cel mai bine remaparea... oricum ma asteptam sa imi iau 2 masini ... pe tr1 i-am dat o masina pe a2a tot cam o masina in schimb a venit bine pe a3a... cielo am inteles ca e mai usor un pic are si alta forma aerodinamica...eu aveam si subwooferu ala cat vaca + cateva maruntisuri... oricum sunt multumit... daca mai vrea cineva sa zica... omu se da
                  Last edited by PiciuX; 4 March 2010, 13:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• V-ati dat pe 400 m ?? si unde ?

Comment

• da pe 400 ... de la semaforu de la upg pana la petrom ... acolo sunt 400 masurati...oricum nu ma oftic ... am vrut sa vad cat de tare fuge ca prea isi ridica masina in slavi ... nu m-a impresionat deloc

Comment

• Si cand v-ati dat ?? .. seara ??
                        Apropo .. acum am aflat ca sunt 538 membrii inscrisi in logan club din ploiesti .. si inca 48 din prahova ..

Comment

• aseara pe la 22:00...

Comment

• nu mai vorbiti de liniute ca sunt si gabori undercover pe aici..

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
                              da pe 400 ... de la semaforu de la upg pana la petrom ... acolo sunt 400 masurati...oricum nu ma oftic ... am vrut sa vad cat de tare fuge ca prea isi ridica masina in slavi ... nu m-a impresionat deloc
                              Pey asa face Alex sufera la logan de 1.4 )) dar ia vino cu 16 valve sa vezi ce zice ))
                              fara linkuri externe

Comment

• @zycu cred ca si un 1.6 8v il face .. nu trebuie 16v ... ... si mi se pare ca ca zicea ca s-a dat si cu tine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google