Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aicea e un 1 6
    Last edited by sli_waz; 5 March 2010, 16:50.
    vopsitorie preturi bune

Comment

• Zycule bine ai venit si te asteptam si pe tine la o intalnire a clibului .. ca sunt foarte curios unde ti-ai facut masina si cum arata live ..

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=-GSeRCon2Pg .. muzica adevarata frate .. am chef sa ma duc la o nunta

Sau asta .. http://www.youtube.com/watch?v=ydk5I1rDS5s
        Last edited by MihaitzaMCV; 5 March 2010, 21:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @Mihaitza ..chiar ca ar merge o nunta...propun urmatoarea intalnire sa urmarim unde e o nunta si intram si noi...stam la caldura..mancam..bem...suc ca suntem cu masinile

Comment

• Slabe sanse sa gasim una .. ca suntem in post ..

Comment

• 60 cry --au aparut niste modulatoare noi care au si bluetooth ptr .telefon in ele ,vorbesti la tel .asculti muzica din el .se aude belea am ascultat la un coleg . costa 80 lei la carr....

Comment

• Spune-ne si model ceva .. ca sa stim ce cautam ..

Comment

• @ amun multumesc ... o sa ma interesez

Comment

• mergem si noi la bucuresti pe 13/14 martie? 4 tuningdays

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
                      @zycu cred ca si un 1.6 8v il face .. nu trebuie 16v ... ... si mi se pare ca ca zicea ca s-a dat si cu tine
                      da pe mn m-a facut

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
                      Zycule bine ai venit si te asteptam si pe tine la o intalnire a clibului .. ca sunt foarte curios unde ti-ai facut masina si cum arata live ..
                      Imi zici o ora shi o zi shi vb , o sa trec

Originally posted by RazvanRAZ
                      Il stiu si eu pe baiatul ala...e frumos cielo dar adevarul e ca e cam obosita masina aia...si din cate am auzit eu cica ar fi cautat de politie ca face curse ilegale....

Si nu are 16 valve ca e din '96...numai alea executiv sunt cu 16 valve si alea sunt dupa 2000

Ma intreaba Alex de unde stii k il cauta garda ??? Din punctul meu de vedere e o aberatie
                      Last edited by Zycu; 6 March 2010, 14:29. Reason: Automerged Doublepost
                      fara linkuri externe

Comment

• Asa vorbeste lumea zycule....

Comment

• Ma io nu inteleg cum de va cunoasteti toti pe acolo ?? .. sau stati numai pe la sala la liniute ?

Comment

• Te rog posteaza in threadul "Piese si accesorii "!
                            Last edited by MihaitzaMCV; 7 March 2010, 21:41.
                            fara linkuri externe

Comment

• Originally posted by RazvanRAZ View Post
                              Asa vorbeste lumea zycule....
                              Man da cine vb ca ma pui pe ganduri)..glumesc si eu..poate ati auzit gresit.
                              tre sa recunosc ca trage destul de bine masina lu CRY...softul se dimte destul de mult..chiar am ramas surprins...
                              Last edited by ALEX_BZN; 6 March 2010, 21:04.

Comment

• mihaitza cred ca mai des se gasesc in parcare la upg in perioada asta,ati vorbit atat de mult despre alex_bzn incat si'a facut cont pe forum.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google