Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mihai, sa fie prezent la fiecare intalnire? asta e regula principala a ta poate. si de aia ai si scris-o cu majuscule.
    o intalnire se poate desfasura foarte frumos si fara organizator. nu trebuie sa fie prezent ca sa va puteti intalni, ca nu sunteti copii de 3 ani. si el e om, poate nu poate ajunge la intalniri de fiecare data, se mai intampla. de ocupat s-a ocupat, si crede-ma ca stiu asta. stiu de cand s-a infiintat clubul din ploiesti ca abia se adunau 3 oameni la intalniri, ca asa e la inceput no...pana isi mai da drumu. tu te ataci singur prin posturile care le faci, scuza-ma ca iti spun.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Eu imi cer scuze ca s-a ajuns la asta !
      Din acest moment nu o sa mai raspund la nici o provocare si nu o sa mai postez nimic in legatura cu asta pana ce supermoderatorii or sa analizeze situatia !
      Multumesc frumos !

Comment

• Eu unul nu va inteleg nici pe voi nici pe altii din alte cluburi,ce atata bataie pe functii?Intr-un club primeaza prietenia,intr-un cerc de prieteni n-are importanta ca unu-i doctor si altu-i salahor.Voi va intalniti pentru a prinde o functie sau pentru a va simti bine impreuna?Daca era vorba de vreo remuneratie din partea Xp-ului poate mai intelegeam,dar asa..,ce aveti de impartit,prestigiu?In primul rand incercati sa fiti prieteni,nu amici,si apoi o sa vedeti ca functiile numai conteaza.Parerea mea.

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
          Raman si sunt organizator NU ca m-ai pus tu .. ci pentru ca ma ocup de clubul asta .. si sincer nu stiu de ce te agiti atat in legatura cu functia asta .. daca te implicai cu ceva sau iti pasa mai ziceam .. dar tu vrei sa ai functia de organizator doar asa la misto ..
          Si stai linistit ca nu te-a sapat nimeni .. eu nu am nevoie de functie ca sa ma dau mare cu ceva .. ca am tot ce imi trebuie in viata .. si nu ma limitez la o FUNCTIE SIMBOLICA .. care implica doar munca benevola si voluntara si de pe urma careia nu ai nici un beneficiu material , ci doar sufletesc ..
          Acum astept sa judece baietii cine are dreptate sau nu in discutia asta !!!
          Asta am spus si eu mai devreme .. si nu eu am inceput circul asta !

Comment

• apucati va ma de munca...lasati prostiile....astea..!) unde se voteaza ...ptr org.?!

Comment

• Sunt curios si eu cine este acest user din ploiesti http://www.loganclub.ro/forum/member...7#vmessage5557 .. ca vad ca azi s-a inscris la ora 19.04 . Nu cumva esti tu GMC ?
              Last edited by MihaitzaMCV; 10 March 2010, 20:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• KeanuRev, LimitEdition, ALin007, Cobra.....pai bine bre, se poate sa votati? Sau aveti radacini prin Ploiesit?

Urmatorii de voteaza si nu-s din Ploiesti, vor primi un cartonas rosu

Nu le-am anulat voturile, caci nu am acum.

Comment

• Si organizator sa fie cineva ...(cn poate ?) ,care sa aive un logan ...,aranjat ...tunat elegant asa...,nu luminite pe faruri si becuri albastre .....,orn crom pe la usi ...aa...sa nu uitam ...cruciulitze la oglinda multeeeee multeeee )))....cineva care sa stie "cu ce se mananca " .....motoru ...tabla......,si care in ultimu rand sa si faca timp pentru organizare !!!!

Comment

• Da andrey .. poti sa fii tu .. eu nu ma supar .. eu tot ma tin de club

Comment

• http://www.loganclub.ro/forum/member...7#vmessage5557 .. va rog sa va uitati si la userul acesta .. ca s-a inscris acum 20 de minute

Comment

• GMC-ule si Mihaita, daca va mai porciti ca aia pe OTV, luati vacanta si veti avea timpul necesar sa va paruiti live.
                        Nu va mai bateti aici.
                        La urmatoarul scandal de genul asta, ati zburat amanadoi, pana se linistesc apele si se termina votul.
                        Multam pt intelegere.

Comment

• Originally posted by andreyypad View Post
                          Si organizator sa fie cineva ...(cn poate ?) ,care sa aive un logan ...,aranjat ...tunat elegant asa...,nu luminite pe faruri si becuri albastre .....,orn crom pe la usi ...aa...sa nu uitam ...cruciulitze la oglinda multeeeee multeeee )))....cineva care sa stie "cu ce se mananca " .....motoru ...tabla......,si care in ultimu rand sa si faca timp pentru organizare !!!!
                          De cand organizatorul trebuie sa aiba o masina tunata?Scuze dar cred ca aveti alte interese,va spun din nou,in primul rand trebuie sa primeze prietenia. Bine ca ai intervenit Cezar.

Comment

• ))) ar fi cv....,dar nu prea mai merg cu loganu ....,am postat acum cv timo un anunt..cu DE VANZARE ....,dc este cineva interesat////sa ..m contacteze.....,!!

hai sa lasam tuning ul ...dar dupa parerea mea...mai bine il puneti pe nenea acela..cu magazinul de piese..(are un mcv...parca//).....iar placea sa auda asta...,om serios...s ar tine de treaba !)
                            Last edited by andreyypad; 10 March 2010, 20:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Vai vai altii vor sa scape de functii) si unii nu stiu cum sa se bata pentru ele;)) il sustin pe @PH-16-GMC daca a lipsit pentru o perioada nu inseamna ca a renuntat la functia de organizator.... stiu ca el a infiintat... clubul adica a adus membrii cand clubul era pe duca.. iar mihaita.. a primit ceva banuri la randul lui pentru comportament inadcvat..
                              LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                              Enter the Matrix

Comment

• Sunt si eu de ceva timp in clubul asta, dar nu prea m-am implicat eu...si la intalniri am fost decat de vreo 2 ori, mai mult am urmarit discutiile care sunt pe aici...dar de cand sunt eu si din cate am vazut Mihaitza s-a ocupat de intalniri si restul treburilor pe aici...ai aparut si tu acum dupa nu stiu cat timp si ai venit cu chef de scandal????

Intrebarea ii este adresata lu gmc;)...ca sa nu se inteleaga altceva
                                Last edited by RazvanRAZ; 10 March 2010, 20:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google