cam are dreptate mihai,nu ca as avea ceva cu marian,pana mea..imi sunteti simpatici amandoi....dar nu foarte ca intra lumea la idei(marian a fost org cand am intrat eu in club,a fost ok o vreme,pe urma incepuse chestia cu org-ul ca renunta...acum in utima vreme s-a ocupat numai mihai,el s-a tinut dupa curul nostru,la propriu,asa ca nu stiu care ar fi mai ok sa ramana org)a,si inca ceva...cu ce te ajuta ca esti org sau nu?pana la urma ramanem prieteni,nu?nici nu vreau sa aud altcv ca vb lui max,din an in paste,dar la intalniri merg la bucuresti,nu mai vin aici
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ar fi frumos din partea colegilor sa fim lasati sa ne votam noi organizatorulbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Eu am o problema, nu pot vota cu amandoi. Nu am nici o afinitate, dar consider ca schimbarea a fost oarecum fortata. Adminii trebuiau sa vorbeasca cu Marian inainte. Drept urmare eu ma abtin de la vot. Totusi improscarea cu noroi nu este o alegere corecta pentru nici unul dintre ei. Clubul este pentru relaxare, asa ca intre baieti , nu pentru functii sau alte interese de orice fel. Cam asta am avut de spus, restul la intalnire care o sa fie !
Comment
-
Pepi tu sti cine te-a pus sa te interesezi de inregistrarea clubului ...tu sti cand ai venit cine facea intalniri si cum se tineau cu cate masini . Iar acel user nou este din a 2-a intalnire prezent in club ....si mai sunt care nu intra pe forum si poarta stikere LOGAN CLUB datorita ca imi sunt prieteni si vin la intalniri nationale. Mai vrei exemple de acest gen ? Hai sa nu fim copi si sa vedem finalul votului ;) Asta asa pentru a vedea ca nu e chiar asa cum crezi tu . Si hai sa terminam cu copilariile astea si mesaje pline de jigniri .
Comment
-
Mai oameni buni chiar nu stiu pt ce va certati, chiar conteaza asa de mult cine este org atata timp cat ne intelegem intre noi? Si eu consider ca inlaturarea lui GMC nu a fost buna dar mai bine acest poll se facea mai de mult cand Mihaitza era co-org. Nu am nimic impotriva lui Mihaitza dar nici lui GMC.sigpicKiss FM cu personalitate.
Comment
-
mai frati golanisti nu inteleg de ce va certati pe o functie simbolica pana la urma e bn sa mearga lucrurile bine in club sa radem, sa ne distram nu sa ne certam de acea a fost creat logan club nu sa ne dusmanim ca ala e mai bun ca altu.vopsitorie preturi bune
Comment
-
Bai fratilor .. cand a inceput mihaita sa se implice in club .. era vorba ca se trece co-organizator .. dar gmc a lipsit si vad ca a fost pus organizator .. daca va uitati bine in paginile de la intalniri o sa vedeti lucrul asta .. eu nu votez .. de ce ? ... ptr ca e ok cu amandoi .. nu pot sa votez..
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=985Last edited by PeRuZzI; 10 March 2010, 23:08.
Comment
-
Speram ca daca ajung la intalnirea logan club ploiesti sa nu vad certuri si discutii..nu ma bag eu ca nu cunosc pe nimeni...am vb cu mihaita pe mess...e super de treaba, chiar nu ma asteptam dupa ce am avut o discutie cu el findca mi-a sters niste posturi. ..am vrut sa il votez dar nu am facut-o din mai multe motive:
1. nu stiu ce fel de om e GMC, poate are si el meritu lui...si nu pot sa votez daca nu ii cunosc pe ambii candidati, nu ar fi corect.
2.nu pot sa zic ca sunt membru ca voi,
3.ca mi-am facut cont pe forumu asta nu inseamna ca pot si eu sa imi expun parerea.
Din punctul meu de vedere ar fi corect ca la urmatoare intalnire sa fie prezenti amandoi si majoritatea membrilor sa se spuna lucrurilor pe fata si poate pana la urma o sa iasa mai bine decat ne asteptam...si nu e nimeni dezamagit.
Comment
-
una bucata gkt aproape gata :pAttached Filesfara linkuri externe
Comment
-
vad ca nu a scris nici unul din ei exact ce s-a intamplat ca sa intelegeti si voi.
PH-16-GMC a fost plecat din tara pentru o perioada de timp.
a ramas sa organizeze intalnirile MihaitzaMCV.
la un moment dat, in sectiunea Ploiesti era o varza totala si trebuia ca cineva sa modereze. MihaitzaMCV fiind pe atunci co-organizator, nu putea modera. asa ca a rugat pe Cristi_Xp sa-i de-a drepturi de moderare ca sa faca curatenie.
Cristi_Xp a verificat cine era organizator pe Ploiesti, a vazut ca PH-16-GMC nu era intrat de o luna pe forum, s-a gandit ca a dezertat, asa ca l-a redus la statutul de user. iar pe MihaitzaMCV la promovat la titlul de organizator.
amu cine e vinovat de incurcatura? Cristi_Xp, evident, eu zic sa-l impuscam
e naspa situatia de fata si orice decizie s-ar lua, suparam pe unul din ei si nu merita nici unul asta.
au aruncat unul in altul cu tot ce aveau la indemana, vorbe grele, acuze... cred ca prima data trebuie sa se intalneasca amandoi, sa discute si maimult ca si sigur doar ei doi pot rezolva aceasta problema, cazand la un consens/compromis.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
tara arde si baba se piaptana la`...era sa zic eu la ce.. frate`..!! lasati naibii genul asta de .. sa nu zic..de coltul strazii..si faceti in puii lui bendeac ceva serios! ba` ca o fi ba ca o pati`..!! pana mea! la o adica din cand in cand..cum am si eu timpul..si asa si ala redus..ce sa vad? aceleasi ..porcarii..cati ani ziceati ca aveti fratilor?..asta ca sa nu intram in alte dezbateri pro si contra.. deodata gata..s or gasit si unul altul cu capul mai mare..ca am fost si ca am dres..si ca ala nu a fost si ca ala nu era ..si bu.....it!!.. da o n ..de pasari" aviatoare"!! c`mon. se poate mult mai bine!! vb celor colegi de mai sus..de la amuzament si alte cele ..de relache`..s o aj`..la partidisme..si protipendade..!! wtf!! n as vrea sa ..votez cu nimeni..insa pref sa aleg. caci asa e peste tot..ca e bine sau ca e rau..acu`..pana la urma..asa ma duc pe mine bibilica la ora asta. sa fiu sincer...pana la urma daca asa s a hotarat la nivel inalt..aia e. e bun facut. insa sa se ajunga la injurii si alte cele..totusi! de la..lugu` lugu`..s o ajuns..la dat in cap. oricum.. e cale multa si marunta..si in mare cred ca sunt multe de demonstrat..si prea putine efectuate pana acum. daca tot e sa votam..apoi vrem sa vedem si ..planul"..!! ca doar deh`! asa e peste tot..ce se promite..ce o sa fie..si ce o sa ramana nu?..corect.!?? la mai mare"!....p.s. : sincer imi e ...sa nu zic ce..sa mai intru pe aici`...la asa...topic uri..no offense..insa ..mai bine..pas!..SIC CUNNECTANDO REM
Comment
Comment