Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by PH-16-GMC View Post
    ZICU vezi k ti-am pus poza facuta acum in Threadu cu poze ;) Duminica seara te astept cu medalia ;) BAFTA BRO !!!
    ms mane , hai k vb maine dak e

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
    Multa bafta la Bucuresti Zycule .. sa castigi multe premii
    ms mihai as vrea eu sa castig dar nu sper
    Last edited by Zycu; 13 March 2010, 00:40. Reason: Automerged Doublepost
    fara linkuri externe

Comment

• Maine sper sa vina cat mai multi la intalnire .... Va propun sa facem si o iesire dupa intalnire pe la munte care vor sa vina . Ce ziceti de idee?

Comment

• Concluziile mele,si imi cer scuze anticipat daca deranjez.Punctele de vedere nu sunt divergente.Marian nu cred ca poate nega meritele lui Mihai din ultimele luni.El a fost cu adevarat organizator in ultima perioada.Mihai nu cred ca poate nega activitatea lui Marian de la inceputurile clubului.Eu propun sa avem doi organizatori pe forum,poate initiem si un poll pe tema asta.Nu-mi retrag votul pe care l-am acordat lui Mihai,in perioada in care modera Marian nu participam activ.In loc sa arucati cu acuze,ar fi bine sa vada fiecare lucrurile bune pe care le-a facut celalat. Un gand bun din partea mea!

Comment

• In concluzie .. pt cei care nu au participat azi sau care nu au putut sa vina .. la intalnirea de azi s-a votat deschis .. la vedere .. in urmare eu am ramas organizator , iar Marian a ramas membru in club .. sper din tot sufletul de acum incolo sa evitam orice discutii contradictorii si sa fie liniste in clubul nostru .. cei care au votat pt Marian a fost alegerea lor si nimeni nu se supara pe ei si ii asteptam cu placere la urmatoarele intalniri !
          Astea fiind zise doresc numai bine la toata lumea !
          Last edited by crististreulea; 14 March 2010, 19:19.

Comment

• ma bucur ca userii din Ploiesti sunt cum sunt si nu au facut tam tam pe forum.

acestea fiind spuse, aici se inchide
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• E bine ca s-au rezolvat toate .. sper ca de acum incolo sa nu mai existe disensiuni intre noi .. pe Marian il astept in continuare la intalniri .. sper sa ii treaca supararea si sa vina ..
              Astea fiind zise ne vedem la urmatoarea intalnire !
              Numai bine !

Comment

• Mii de multumiri TUTUROR CARE MI-AU FOST APROAPE LA BINE SI LA RAU . Cei care m-au sustinut in aceasta perioada . Va dorect tot binele din lume si la mai multe intalniri. Iar ca raspuns pentru tine mihaitza . NU MA ASTEPTA IN ZADAR ;) Incepand de azi nu mai fac parte din Logan club(OFICIAL) ! Multumiri tuturor moderatorilor pentru ajutorul si sprijinul acordat dealungul perioadei cat am fost ORGANIZATOR si voua va doresc sa aveti parte numa de bucurii si impliniri.

CU RESPECT GMC !!!

Comment

• aolo ce urat si aia care nu ti'au fost alaturi in aceasta perioada,mai precis nu te'au votat,nu le doresti bine?urat...ti'ai luat jucariile si ai plecat

Comment

• Nu mai fii si tu rau Dreamer omul a fost deranjat ca a fost inlaturat fara sa i se spuna si lui. Felicitari lui Mihaitza si sa speram ca de acum in colo sa ne fie cat mai bine.
                    sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Multumesc Bogdan .. sper sa va fiu pe plac .. iar daca mai gresesc cu ceva va rog sa-mi ziceti .. si va rog sa trecem peste tot sa nu mai existe contre intre noi ..

Comment

• http://www.autoexpert.ro/?eu=acGlkPT...MTAwMDAwMTM%3D o fi adevarata treaba??? chiar poti castiga atat???

Comment

• Asa a fost sa fie...soarta...imi pare rau de GMC ca e un baiat deosebit si sper sa vina si el la intalniri ca imi face placere sa stau de vb cu el....de mihaita eu unu nu pot sa ma plang, e oki omul pana acum. Votul de azi consider ca a fost cel mai corect vot,fiecare a spus ce a avut de zis, bine ca am avut initiativa sa vin cu foaie si sa voteze lumea. Multi au dorit shimbarea. E nasol ca dupa toate astea raman rani.

Comment

• Bai frate cate s-au intamplat de cand nu am mai intrat...pfff , imi pare rau de divergentele astea si mai rau imi pare ca ati facut publica treaba...
                            Sa ne auzim numai de bine,conteaza prietenia,o functie nu inseamna nimic.
                            1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• Salut...

Salut all deci pana la urma ce sa decis, vad ca poll-ul sa inchis eu nu am votat ca si altii..deci sa decis ?
                              Cu ocazia asta anunt ca am terminat partea grea la munca, asta inseamna timp mai mult liber..deci implicit o sa vin si eu la intalniri.
                              Intre timp drive safe , take care si ne vedem in trafic.

Comment

• Care ai un logan mcv culoarea mustarului( nu stiu cum se numeste culoarea ) B XX .. n-am retinut , avea semne de incepator si pe suportul de la numere scria logan club ..

MI-AI LUAT LOCUL DE PARCARE!!

glumesc .. dar chiar imi luase locu de parcare
                                Last edited by PeRuZzI; 15 March 2010, 16:41.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google