Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma baieti.. Nu ma lasati sa mor prost

Comment

• Cry .. daca stiam .. iti raspundeam .. dar habar`man .. daca ma intrebi de calculatoare .. photoshop , si alte dastea .. iti raspund dar nu de masini

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
        Ma baieti.. Nu ma lasati sa mor prost
        nu si nu

ceva ceva se simte DAR NICI CHIAR ASA
        un filtru sport iti da maxim doi cai frumosi da tred sa fie de calitate nu chinezari la 60 ron
        da ai un sunet de zici ca ai in plus 20
        baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

• Multumesc de raspuns...ma speriasem...

Comment

• cica filtru simiota iti da 3-4 cp dar depinde de aerul rece sa nu fie cald
            vopsitorie preturi bune

Comment

• il pui in grila si o sa vina numai aer rece

Comment

• intalnire spontana la sala 60cry?
                sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• ) da.. cea mai spontana

Comment

• Un filtru de carbon original vine cu carcasa, si are ca un racord flexibil care se coboara pana jos in bara sau undeva sa traga numai aer rece. treaba cu 10 cai sau alte alea sunt minciuni totale, iti spun ca filtrul sport se simte umpic daca iti faci exacuarea cap coada inox, automat evacuand repede trage si aer mai mult.

Comment

• ms de informatie alex

Comment

• Ma in legatura cu revansa ta .. sunt curios cand va dati si unde .. poate ajung si eu .. si sa dai pe privat raspunsul ..

Comment

• o sa te anunt ... oricum nu prea curand

Comment

• aha deci numa benzinari cu datu din cate vad ? e las ca va fac eu cu 1.5 (loku si ora in pm )

glumeam
                            da tot va fac :P
                            Last edited by Gabi_K1mk; 18 March 2010, 00:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Discutii generale ploiesti

Originally posted by 60CRY View Post
                              zycule, hai sa ii aratam de ce e in stare 1.4 mpi
                              Sa treaca frigul, ai vazut ca nu refuz dar ti-am explicat la sala situatia, rezolv problema cu injectorul si apoi nu refuz. Merg pe idee ca pierd castig important e sa particip. Cu zycu nu mai ma dau ca m-am saturat ma dau de vreo 2 ani cu el si nu reuseste sa ma faca)).
                              Pe tine ramane sa te anunt cand imi rez problema si mai facem o incercare:P.
                              Ca un sfat pana imi rezolv masina poti sa te dai Zycu, ca acolo se vede dif la soft.

Ca sa fac pe toata lumea sa intelega problema si sa nu creada cineva ca imi caut scuze am 2 motive din care momentan nu pot sa concurez:
                              1)cauciucruile de vara nu isi fac treaba pe frigul care este noaptea si ratez startul mereu cum am facut si data trecita cu tine de mi-ai dat la treapta 1-a o masina si ceva si apoi de abia te-am mai recuperat, si nu imi permit luxul sa iei iar o masina in fata ca suntem tot de aceeasi cai si logic ca o masina avans se simte si trebuie sa ii rup iar capu sa te prind din urma.
                              2) am un injector care din cauza la GPL merge cand vrea el si se simte ca face figuri, asta nu ar fi problema ca asa imi merge de cateva luni dar aderenta e principala.

Originally posted by ALEX_BZN View Post
                              Sa treaca frigul, ai vazut ca nu refuz dar ti-am explicat la sala situatia, rezolv problema cu injectorul si apoi nu refuz. Merg pe idee ca pierd castig important e sa particip. Cu zycu nu mai ma dau ca m-am saturat ma dau de vreo 2 ani cu el si nu reuseste sa ma faca)).
                              Pe tine ramane sa te anunt cand imi rez problema si mai facem o incercare:P.
                              Ca un sfat pana imi rezolv masina poti sa te dai Zycu, ca acolo se vede dif la soft.

Ca sa fac pe toata lumea sa intelega problema si sa nu creada cineva ca imi caut scuze am 2 motive din care momentan nu pot sa concurez:
                              1)am puse cauciucurile de vara nu isi fac treaba pe frigul care este noaptea si ratez startul mereu cum am facut si data trecuta cu tine de mi-ai dat la treapta 1-a o masina si ceva si apoi de abia te-am mai recuperat, si nu imi permit luxul sa iei iar o masina in fata ca suntem tot de aceeasi cai si logic ca o masina avans se simte si trebuie sa ii rup iar capu sa te prind din urma.
                              2) am un injector care din cauza la GPL merge cand vrea el si se simte ca face figuri, asta nu ar fi problema ca asa imi merge de cateva luni dar aderenta e principala.
                              Daca mai da vreo ninsoare si ma trec iar la table te anunt sau asteptam sa mai dea caldura umpic.
                              Last edited by ALEX_BZN; 18 March 2010, 13:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ma arunc si eu k imi iau cauciuce noi cat de curand:>

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google