Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa il felicit pe Zycu pt prestatia la patrutuning days .. felicitari pt locul 3 .. practic a fost Loganul cu cel mai inalt loc .. si eu il consider cel mai reusit Logan din Romania anul asta !! Fara suparare pt Joker .. si a lui e frumoasa .. dar ploiesteanul nostru le-a luat fata la toti !!

Comment

• nu am nici un soft pe dci e super stok :P doar ca ansamblu cutie motor a fost facuta in franta s asta sa intamplat doar la primele dciuri

intrbare ? ce sa imi kumpar mai intai gume sau xenon ....datimi o parere
      Last edited by Gabi_K1mk; 21 March 2010, 01:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• xenon)) ca gume apoi iti iei sigur ca esti nevoit:P

Comment

• Mai baieti am si eu o problema ieri mi-am luat niste jante si una trebuie indreptata, cine stie verun service care sa indrepte jante la cald si care sa aiba si vopsitorie.
          sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Jante arata cam asa numai ca sunt negre. Asa ca nu imi permit sa le duc la nea vasile sa le indrepte cu ciocanu.
            Attached Files
            sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Pe langa cimitirul Bolovani .. cum vii dinspre Cioceanu spre cimitir ..treci de intrare si prima strada la stanga .. in capatul strazii e o vulcanizare care repara jante de aliaj la cald .. am reparat si eu la Megane una ..

Comment

• Acolo unde zice Mihaita, mai toata lumea stie vulcanizarea aia sub denumirea de "Pocaiti". e vreo 60 ron de roata din cate am auzit si eu. e foarte aproape de rudului ca sa zic asa.

Comment

• voi aveti in fata la motor chederul peste care vine capota?

Comment

• eu nu am...

Comment

• Boxe Usa Fata Logan

nu stiu unde sa ma ma-i uit si pe cine sa mai intreb, asadar are cineva idee ce marime au bozele de pe usa fata la logan?

Comment

• parca 13,5...nu stiu sigur

Comment

• as dori sa stiu sigur, pt. ca le comand prin curier si nu as vrea sa-mi iau teapa.

Comment

• te referi la chedrul care desparte motorul inspre stergatoare sau la cheder care este pus de oameni in fata
                            vopsitorie preturi bune

Comment

• Cred ca se refera la marginea din fata de langa clantaul de deschis capota.....
                              Eu la 1.5DCi cu ABS versiune 2008 nu il am, dar am auzit ca se poate pune cheder la fel ca cel care vine spre stergatoare...
                              passion 1.5 DCi

Comment

• oricum de la 5800 in colo urca greu, deci nu are rost sa ii dai pana in 6500 ca pierzi. e bine ca iti scoti limitarea ca nu mai iti da in nas cand iti taie injectia nu ca trage mai bine masina pana in 6500.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google