....5800 de rpm cred ca e valabil la cele pe benzina !? Ca la diesel la 4000 de ture zici ca-si da duhul....urla rau...... Asa mi-a stresat-o la ITP. Nasol ca atunci aveam ulei DaciaOil....
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu ti-as sters thread-ul acela, pt ca era facut anapoda.
Ai mai facut altul tot pe Ploiesti.
Mai citeste si tu regulamentul si vezi unde trebuie sa postezi si care-s conditiile.
N-am timp acum sa-ti dau o rosie, dar data viitoare o ai promisa.
Comment
-
Originally posted by wertys_poi View PostSi acum ce ulei ai bagat si unde,daca se poate si ceva preturi,te rog.passion 1.5 DCi
Comment
-
Originally posted by bidepa View Postvin si eu cu o problema ...am obs ieri cand pun piciorul pe frana clipareste o singura data martorul de ceata cel de pe spate.e posibil sa fie un scurt? nu mi s-a mai intamplat pana acum.ce sa fac?Last edited by vali007; 22 March 2010, 21:26.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Era deschis un singur thread. care mi sa sters de catre tine . La urma am deschis altul . Am postat si un coment legat de activitatea mea (JOB) si ala mi sa sters. DC OARE ? INTREB ..este sub forma de intrebare nu CEARTA sau mai stiu eu ce. Iar daca ti se pare mai usor sa dai cartonase rosii decat sa vb cu mine ...e alegerea ta.
Pentru MIHAITZA ! MII DE SCUZE !
SI MAXIM RESPECT !
Comment
Comment