Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ....5800 de rpm cred ca e valabil la cele pe benzina !? Ca la diesel la 4000 de ture zici ca-si da duhul....urla rau...... Asa mi-a stresat-o la ITP. Nasol ca atunci aveam ulei DaciaOil....
    passion 1.5 DCi

Comment

• Atat de mult e de indreptat o janta, pai mai mult ma duce sa le indrept decat am dat eu pe ele.
      sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Eu ti-am zis un pret orientativ, poate sa fie si mai mult si mai putin, Ia gandeste-te ca daca te duci sa pui cauciuc pe janta cu echilibrat iti ia 15 lei de roata. deci din 60 mai scazi 15 si ala e roluitu in sine.

Comment

• Si acum ce ulei ai bagat si unde,daca se poate si ceva preturi,te rog.

Comment

• Dacă se întâmplă așa ceva fără motive întemeiate,nu este bine.Am dat quote pentru a păstra postul anterior.Avem loc toți sub soare.
            Last edited by Cezar; 22 March 2010, 20:14.

Comment

• vin si eu cu o problema ...am obs ieri cand pun piciorul pe frana clipareste o singura data martorul de ceata cel de pe spate.e posibil sa fie un scurt? nu mi s-a mai intamplat pana acum.ce sa fac?
              sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Eu ti-as sters thread-ul acela, pt ca era facut anapoda.
                Ai mai facut altul tot pe Ploiesti.
                Mai citeste si tu regulamentul si vezi unde trebuie sa postezi si care-s conditiile.
                N-am timp acum sa-ti dau o rosie, dar data viitoare o ai promisa.

Comment

• Ai vazut Mariane,unde era enigma?

Comment

• Originally posted by wertys_poi View Post
                    Si acum ce ulei ai bagat si unde,daca se poate si ceva preturi,te rog.
                    Acum am bagat ulei Castrol Magnatec 5W40 (Diesel) si am gasit (mi-a fost recomandat de cineva de la RAR) un magazin aproape de Sanepid la intersectie, pe dreapta (cum te duci spre centru ), un bidon la 5 Litrii cu 130 roni .Acum am abia 18500 Km.
                    passion 1.5 DCi

Comment

• Originally posted by bidepa View Post
                      vin si eu cu o problema ...am obs ieri cand pun piciorul pe frana clipareste o singura data martorul de ceata cel de pe spate.e posibil sa fie un scurt? nu mi s-a mai intamplat pana acum.ce sa fac?
                      desfaci tripla din spate stanga, scoti mufa din ea si cureti cu un WD40, pui putin vaselina, pui la loc tripla. vezi ce simplu e sa scrii?
                      Last edited by vali007; 22 March 2010, 21:26.
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• @Cezar daca te referi la mine ca am postat gresit imi cer scuze...dar fiind chat m-am gandit ca pot sa postez si aici.
                        @cristi..ms pentru informatie.sper sa fie de acolo cauza.
                        sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Nu la tine m-am referit bipeda. N-ai pt ce sa-ti ceri scuze. Cu gmc am vb.

Comment

• Mulțumesc! Urmează și la mine aceeași operație.

Comment

• Cine poate sa imi spuna si mie cu ce vopsea trebuie sa vopsesc jantele, trebuie sa fie vopsea rezistenta la caldura precum cea cu care se vopseste evacuarea?
                              sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• Era deschis un singur thread. care mi sa sters de catre tine . La urma am deschis altul . Am postat si un coment legat de activitatea mea (JOB) si ala mi sa sters. DC OARE ? INTREB ..este sub forma de intrebare nu CEARTA sau mai stiu eu ce. Iar daca ti se pare mai usor sa dai cartonase rosii decat sa vb cu mine ...e alegerea ta.

Pentru MIHAITZA ! MII DE SCUZE !
                                SI MAXIM RESPECT !
                                Last edited by PH-16-GMC; 23 March 2010, 17:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google