Nu ! Poti vopsi jantele cu aceeasi vopsea de caroserie . Unii spun ca sare ...NU ESTE ADEVARAT! daca dai bine cu abraziv si cureti bine ...VA REZISTA. poti sa le vezi pe ale mele ;)
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=lH7q0UHfkJ4 .. cea mai smechera melodie a celor de la Voltaj :*
Comment
-
"pt" si "vb" sunt prescurtari des folosite. Limbaj mIrc = k, sh, tz, si alte astfel de abrevieri.
Citeste regulamentul, vezi unde se posteaza si care sunt conditiile de postare.
Daca ai nelamuriri, ia legatura cu Skandal.
Ps: poate iti schimbi si semnatura ca instiga la scandal. Ce zici?Last edited by Cezar; 24 March 2010, 16:54.
Comment
-
-
iti multumesc prietene adevarat :* da ce te aduce pe la noi ? Te gandeai ca ai ce modera ? ) NU SE MAI CEARTA NIMENI DE AZI INAINTE AICI !!! Si sti de ce ? PENTRU CA ..AICI TOTI SUNTEM PRIETENI.. !!!
TE PUPAM SI ITI MULTUMIM DE VIZITA !
O ZI BUNA ITI DORIMLast edited by PH-16-GMC; 24 March 2010, 17:07.
Comment
-
pai am impresia ca domnu cezar mi-a sters si mie un thread facut pentru provocari, nu mi-a dat un PM si mie o lamurire, mi-a zis Mihaita ceva in mare si ii multumesc ca i-a terminat treaba colegului mai mare in grad care isi face treaba umpic cam exagerat si incomplet. Nu am vrut sa jignesc in postul meu si tocmai de aia am folosit cuvinte potrivite, parerea mea este ca aici treaba nu functioneaza si abuzul de functie este la fel ca la politie. Ai gradatia si esti sefu. Cu ocazia asta sper sa ma lamureasca si pe mine de ce mi s-a sters threadul.
Comment
-
) ATAC CU CUTATU LA GLANDA ...NU IL LASATI SA SCAPE )) Cezar trebuie sa dai si explicatii oamenilor daca tot vrei sa fi un bun moderator . Parerea mea ! Iar daca nu vrei tu si nu vrei si consideri ca noi suntem prostuti si stam la mana ta sa primim cate cartonase poti duce tu in blugi . ATUNCI TE INSELI AMARNIC ! si o sa ne deschidem singurei forum in care nu mai sta nimeni cu ochisorii pe noi si ni se sterg posturi , threaduri fara a primi vre-un mesaj. SI DA ! nu iti multumesc ! ca asa sunt eu nenorocit si tin cu membri!
Comment
-
Eu ti l-am sters. Provocarile nu au ce cauta thread-uri publice. Vrei sa te dai, vb prin pm, e mai sigur asa.
Ca n-ati primit o infractiune, cum trebuia, conform regulamentului, e abuz?
N-am avut timp sa anunt, se intampla. Sa ma scuzati.
Le: alo, esti pe maidan? Parca ieri te plangeai si faceai in toate felurile sa primesti putere de moderare ca sa ai tu ac de cojocul unora. Vezi cum vorbesti, ca eu m-am adresat respectuos.
Comment
Comment