ASTA AM ZIS SI EU. NU M-AM SUPARAT DAR ASTEPTAM O EXPLICATIE SI CAND AM VAZUT CA S-AU MAI COMIS NEDREPTATI AM ZIS CA E CORECT SA IMI SPUN SI EU NEMULTUMIREA. Noi consideram daca putem sa spunem cand si unde ne dam, poate am pista privata, de unde stii tu unde si cum ne dam noi. Ce treaba au provocarile cu threadurile publice??? Fa-ma sa inteleg. E problema nostra daca vrem sa facem public rezultatul, dar fara sa specificam prea multe ca sa ne protejam.
Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
VORBIM AICI PENTRU A STI TOTI ! in PM vb domnisoarele sau C***e care se tem sa infrunte adevaru ! Nu sunt singuru si sunt mai multi care ni se sterg anapoda posturi , care nu contin: INJURII , LIMBAJ MIRC , SCANDAL sau provocari. Cunosc dealungu anilor de cand fc parte din acest club cel putin 2 ban-uri si 3 cartonase aruncate la voia intamplarii + threaduri sterse ....UITETE LA TREADURILE CARE NU SA MAI POSTAT DE CAND HAU ! si sterge din urma .. nu ameninta cu cartonase ca veti ramane sa nu mai aveti cui da ! Iar de ban ptr useru Bambochea de atunci ...sti tu mai bine.Poti da cate banu vrei si cate nu vrei ! PRIETENESTE ITI SPUN NU AM 1 SINGUR YP si nu vb cu un copil de 12 ani. NU MAI ABUZA DE FUNCTIE ! nu ai primit nici un report si asta ptr ca oamenii pe care tu si restu i-ai ars nu au stiut ce se intampla .
Comment
-
Acum vorbesc foarte serios CEZAR. Oamenii astia au dreptu sa stie ce se intampla ! Eu ,EI cat si voi suntem egali ! da-o drq de functie ca nu functia il face pe om !!! gresita afirmatia ta VROIAI...INCA MAI VREAU si nu pentru a ma razbuna ;) Mihaitza imi devine nas in curand! Asa ca nu vad pe cine m-as razbuna. Poate pe voi o sa ma razbun care ii ardeti intr-un stil barbar si ...NICI MACAR NU SUNT ANUNTATI DE CE!.. iar asta nu e tot si nu esti singurul care face asa ceva !ar trebui sa va puna si voua regulament si sanctionari nu numa noua . Ca prea va faceti voi de cap pe aici!
LUPT PENTRU AI MEI ! SI NU VOI RENUNTA
Comment
-
Ca sa recapitulam:
1. GMC: a facut 2 anunturi pe sectiunea de Ploiesti, in care ofera servicii. I-am sters anuntul, pt ca era la sectiunea gresita, fara a-l sanctiona, insa am uitat sa-l anunt.
2. Cu alex Bzn m-am inteles. Scuzele mele pt omisiune.
3. Userul Bamboocea era o clona de a ta. Cum crezi ca ti-ar fi permis cu 2 usere? Tot te plangi, cand pt asta se ia ban, desi n-ai luat.
Asa ca GMC, astept scuzele tale pt acea semnatura de ai avut-o, pt luatul peste picior si pt flame-ul creat.
Multumesc.Last edited by Cezar; 24 March 2010, 17:50.
Comment
-
nu ! am facut un thread ..MI SA STERS ..am fc al 2-lea thread ...MI SA STER ... am postat functia mea in thread corespunzator ...mi sa sters...cand am postat iar functia si am adaugat SPER SA NU DERANJEZE MODERATORUL FUNCTIA MEA ...a ramas acel post .....Gresesc oare cu ceva ? Daca tu consideri ca GMC este prostu tau ...astept BAN pe acest user . Scuze nu am de ce sa imi cer . Sti foarte bine ca este adevarat ce spun si nu vb aiurea .
Comment
-
JOB . in sectiunea cu ce se ocupa fiecare : am postat EU EFECTUEZ DIAGNOZE , CIP asta imi e job-ul .....daca a deranjat mai sus functia mea si sa cerut stergerea postului de acest gen ...oare mai e corectitudine ? Iar cand ai vb cu mine pe mess tot asa te-ai comp DE SUS ..de parca eram cumva tu erai sefu si eu angajatul . NU AVEM CONTRACT DE MUNCA SEMNAT IMPREUNA! si referitor la semnatura ....AI CITIT VREODATA SEMNATURA CAT EU AM FOST ORG ? da sincer. ITI SPUN EU NU AI CITIT! te-ai simtit cumva incoltit de imprejurari si astepti tot tu scuze ? IMI CER SCUZE MEMBRILOR IN SPECIAL PENTRU TARABOIU CARE SA CREAT PE FORUM SI MAI IMI CER SCUZE MEMBRILOR PENTRU CA AM LIPSIT 1 LUNA DE ZILE . in care multi si-au fc de cap si Mihaitza a picat la mijloc. ASTA MA DERANJAT !!!
Comment
-
Nu inteleg de unde ti se pare dumitale ca daca am vb prin messenger, e si corect sa ne tragem de sireturi...
Pana una alta, pt insultele pe care mi le-ai adus, faptul ca nu respecti regulile forumului ( nu postezi unde trebuie, scrii cu majuscule, etc), si datorita faptului ca doar instigi la cearta, ai fost sanctionat prin banare 2 saptamani.
LE: tu nici acum n-ai priceput ca ai postat la o categorie necorespunzatoare? Asta ai facut, ca sa-ti intre in cap. Si n-ai fost mustrat, te-am lasat in pace, doar ca nu ti-am atras atentia din lipsa timpului. Acum ca insulti este problema ta. Nu puteai proceda ca Alex BZN? El e cu mult mai mult bun simt. Ai ce invata de la el.Last edited by Cezar; 24 March 2010, 18:16.
Comment
-
ca sa va lamuresc si eu putin, asa ca am sa citez din Regulament
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
...
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.
dar e mai usor sa te enervezi si sa-ti bagi picioarele, te iei de moderatori... ce daca moderatorii sterg, corecteaza, muta, editeaza, unesc posturi/threaduri si pierd o gramada de timp facand aceste actiuni. asta mai lipseste sa dam explicatii userului pentru fiecare post/thread editat, sters, mutat sau mai stiu io ce. ce simplu pare din partea voastra...
PH-16-GMC ti-am zis ca te iei de persoana total nepotrivita si sa te calmezi, dar tu nuuu, betmen, betmen .Last edited by crististreulea; 24 March 2010, 20:37.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Mai fratilor nu va mai certati degeaba. Nu rezovati nimic si nici macar nu e ceva constructiv. Nu va iesi nimic bun prin butonare la tastatura. Totul se rezolva doar daca vorbiti fata in fata, eventual la un pahar de bere (fara alcool). Asa am facut la ultima intalnire si a iesit bine. Nu s-a suparat nimeni dupa votul deschis din parcare. Dar, am si eu o rugaminte la Dl. Moderator : nu-mi mai trimite-ti Spam in Inbox pe E-mail " Ca sunt inactiv ", deoarece am fost de mai multe ori pe forum, am citit, am vrut sa postez, dar nu am postat nimic deoarece ceea ce vroiam eu sa spun, a spus-o altcineva inaintea mea. Nu vad rostul la a posta de dragul de a bate la tastatura si a spune acelasi lucru a doua sau a treia oara doar ca sa ma aflu in treaba. Si cu toate ca am fost foarte ocupat, am intrat si pe forum si am ajuns si pe la intalniri. Nu vreau sa jignesc pe cineva cu ce am comentat mai sus, dar suntem barbati nu muieri. Ce Dumnezeu!
Comment
Comment