Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scuze .. trebuie sa vin cu mielu acum .. ca te-am botezat

Comment

• mihaitza.......suepr melodia dar pacat ca are putin versuri.stii cumva varianta mai lunga????
      montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic

Comment

• se intampla sa gasesc si eu pe la cineva vreun radio mp3 player de vanzare?

Comment

• Era pe raidonline unul care vindea cu 150 ron .. sau mai asteapta pana la vara cand imi iau eu DVD .. si ti-l dau pe al meu :P

Comment

• Din pacate nu .. versiunea lunga are alt ritm .. si mie unul nu mai imi place asa de mult ..

Comment

• Sony GT 20

Salut

Vreau sa imi demontez cd plyer-ul si nu mai am cheitele din metal. Se intampla sa le aiba cineva si sa mi le imprumute?

Multumesc anticipat
              Ce nu te omoara, te face mai puternic!

Comment

• incearca sa-l scoti cu tot cu sina. Mi se pare mai rapid asa.

Comment

• Pacat ca nu am facut poze aseara de la intalnirea nocturna .. ca am fost cateva masini ..

Comment

• am eu niste sine,au fost in cutia la player,pioneer,daca se potrivesc ti le imprumut.

Comment

• de vanzare 1buc. cauciuc kormoran

Comment

• Prin Sfânta Inviere a Domnului Hristos,s-aveţi în casă pace si-un suflet luminos.Iar Tainele Divine :Iubirea şi Speranţa,Încrederea,Lumina,Să vă-ncălzească viaţa.De Sfînta Sărbătoare,S-aveţi suflet curat,Pască şi ouşoare.Va doresc un PASTE FERICIT din partea L.C. Valea Jiului!

Comment

• Paste fericit logan club brasov
                          sigpic
                          nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• cine se pricepe sa imi faca si mie gauri ptr difuzoare ovale pe spate si la ce pret?
                            de mentionat ar fi faptul ca am pe spate si a treia centura de siguranta

Paste fericit tuturor loganistilor
                            Last edited by mirita adrian; 4 April 2010, 10:52. Reason: Automerged Doublepost
                            http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• care stie daca pot face inspectia la masina cu pleoape pe faruri si cu lampile schimbate pe spate?
                              Attached Files
                              http://www.loganclub.ro/forum/ph_83_myr-t31976.html

Comment

• daca bagi ceva in talon iti spun eu ca nu zice nimic.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google