If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vorbesc serios ma .. vreau sa ma iau de tras de fiare .. de alergat .. ca ajung prea anemic ..
stiu eu o metoda sa nu mai fi anemic..vi pe la sala si mergem amandoi la shaworma zilnic...si dupa o cura de juma de an o sa vezi schimbari semnificative)
Da ma .. ca oricum .. mai repede alerg pe banda .. decat sa ma vada toata lumea ca alerg de nebun .. si sa pun si io niste muschiuleti acolo si sa mai dau jos din burta :P
bafta la alergat... si sunt de parere ca alergatul in aer liber e mai bun si in principal nu te plictisesti [poti alege mereu alte trasee] desi daca stau bine sa ma gandesc ,nu te Plictisesti nici pe banda pentru ca de exemplu poti alerga uitandu-te la o emisiune tv. de exemplu am aflat ca la 23.00 de luni pana joi la discovery avem ,,TOP GEAR".oricum treaba cu carcotasii care rad de cei ce alearga e problema noastra a romanilor care nu putem avea respect pentru cei ce fac ceva deosebit fata de ,,noi",si ca sa nu parem slabi pregatiti, incapabili sau incompetenti fata de ei,..... ce facem noi???? RADEM DE EI!!!!! poate-i descurajam sa faca altceva in plus fata de noi si astfel parem si noi OK! BAFTAsi succes in alegerea modului in care vrei sa faci sport!
2- raliul brasov.... intamplator chear am venit de la brasov dupa raliu.... uoauuuuuu.....numai pietre pe asfalt.... de fapt in viraje era un adevarat covor de pietre...si am gahttp://www.youtube.com/watch?v=KdqqP_pDVNE&feature=relatedsit si cateva filmulete interesante.....
Last edited by cristiancorbu; 22 April 2010, 00:39.
Reason: Automerged Doublepost
Lasati-ma frate .. ca nu alerg eu in aer liber .. ca ar rade toata lumea de mine .. mai ales pe la mine prin cartier .. vreau sa ma duc la o sala .. si ma gandeam ca totusi mai are vreunul din voi abonament pe undeva si sa mergem impreuna ..
Bidepa parca zicea ca ar vrea .. ia zi Bidepa te bagi ? Ne facem supermeni ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment