Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine zis .. chiar are dreptate mmaxalb .. ia-o disnpre centru spre Democratiei .,. si faci off road )

Care are abonament la vreo sala de forta ?? .. sau care ar vrea sa mearga la sala ca nu vreau sa ma duc singur
    Last edited by MihaitzaMCV; 18 April 2010, 18:04. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• si eu am abonament la sala, dar nu la sala de forta)) la sala sporturilor in parcare)

Comment

• Vorbesc serios ma .. vreau sa ma iau de tras de fiare .. de alergat .. ca ajung prea anemic ..

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
          Bine zis .. chiar are dreptate mmaxalb .. ia-o disnpre centru spre Democratiei .,. si faci off road )

Care are abonament la vreo sala de forta ?? .. sau care ar vrea sa mearga la sala ca nu vreau sa ma duc singur
          si eu m-am gandit sa ma duc la o sala dar nu prea stiu pe unde
          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
            Vorbesc serios ma .. vreau sa ma iau de tras de fiare .. de alergat .. ca ajung prea anemic ..
            stiu eu o metoda sa nu mai fi anemic..vi pe la sala si mergem amandoi la shaworma zilnic...si dupa o cura de juma de an o sa vezi schimbari semnificative)

Comment

• Da .. intr-adevar .. o sa fiu mai mare cu 50 kg

Comment

• vrei sa pui pe tine? nimic mai simplu..fa o schimbare majora in viata ta..insoara-te! te vei ingrasa negresit. Eu am luat 15 Kile in 3 ani. Succesuri!

Comment

• E o sala la fostul restaurant Baraolt,in vest,pe langa Lamaita.

Comment

• mihaitza e deja insurat

Comment

• Ideea e in felul urmator .. eu nu vreau sa ma ingras .. vreau doar sa am un tonus mai ridicat .. ca nu mai rezist nici 20 min sa joc fotbal

Comment

• pai pentru un tonus ridicat merge sa alergi seara de seara si e deajuns, daca vrei masa musculara te duci la sala de forta.

Comment

• Da ma .. ca oricum .. mai repede alerg pe banda .. decat sa ma vada toata lumea ca alerg de nebun .. si sa pun si io niste muschiuleti acolo si sa mai dau jos din burta :P

Comment

• vi la sala in fiecare seara lasi masina in parcare si dai ture de lac e mai bine asa
                            vopsitorie preturi bune

Comment

• bafta la alergat... si sunt de parere ca alergatul in aer liber e mai bun si in principal nu te plictisesti [poti alege mereu alte trasee] desi daca stau bine sa ma gandesc ,nu te Plictisesti nici pe banda pentru ca de exemplu poti alerga uitandu-te la o emisiune tv. de exemplu am aflat ca la 23.00 de luni pana joi la discovery avem ,,TOP GEAR".oricum treaba cu carcotasii care rad de cei ce alearga e problema noastra a romanilor care nu putem avea respect pentru cei ce fac ceva deosebit fata de ,,noi",si ca sa nu parem slabi pregatiti, incapabili sau incompetenti fata de ei,..... ce facem noi???? RADEM DE EI!!!!! poate-i descurajam sa faca altceva in plus fata de noi si astfel parem si noi OK! BAFTAsi succes in alegerea modului in care vrei sa faci sport!

2- raliul brasov.... intamplator chear am venit de la brasov dupa raliu.... uoauuuuuu.....numai pietre pe asfalt.... de fapt in viraje era un adevarat covor de pietre...si am gahttp://www.youtube.com/watch?v=KdqqP_pDVNE&feature=relatedsit si cateva filmulete interesante.....
                              Last edited by cristiancorbu; 22 April 2010, 00:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Lasati-ma frate .. ca nu alerg eu in aer liber .. ca ar rade toata lumea de mine .. mai ales pe la mine prin cartier .. vreau sa ma duc la o sala .. si ma gandeam ca totusi mai are vreunul din voi abonament pe undeva si sa mergem impreuna ..
                                Bidepa parca zicea ca ar vrea .. ia zi Bidepa te bagi ? Ne facem supermeni ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google