Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cristi cand ai fost la raliu daca te duci sa imi zici si mie

Ce ai vrut sa zici ?
    Last edited by MihaitzaMCV; 22 April 2010, 21:24.
    vopsitorie preturi bune

Comment

• A cui e ziua maine ? Ca sa stim cine face cinste duminica

Comment

• E ziua mea baieti...dar raman dator de cinste ca lucrez duminica.

Comment

• da Mihaitza vreau, dar nu stiu pe unde.
          sigpicLogan-Club-Ploiesti

Comment

• daca va ajuta cu ceva in centru la sindicate la oxigen este 1 mil de lei pe luna,pe bulevard undeva la jurul rondului 1(zona london house),este 75 de lei pe luna insa sala este mult mai mica,la sala sporturilor in jur de 50-60 de lei(nu sunt sigur),si mai este o sala la vest-baraolt ceva mai scump dar cam cea mai moderna si mai noua,acolo stiu ca se face pe 3 luni abonamentu undeva la 3 mil si'un pic.

Comment

• La Multi Ani pt toti cei care isi sarbatoresc ziua de nume azi !

Comment

• domn' mihaitza(cu tz) sa ma anunti daca mai e valabila ideea cu sala,ca mergem impreuna,numai sa stabilim locatia.Dar fi atent sa nu te prind ca o dai in barci sa merem doar de 2 ori pe sap si la o luna 2 te lasi ca iti mai fac o crestatura la cauciuce(mult mai adanca decat santurile originale si pe laterala)

Comment

• Mergem .. dar ajunge ma de 2-3 ori pe saptamana pt inceput ... macar sa rezistam noi

Comment

• postez aici pentru ca am citit ceva interesant privitor la noile radare.....cititi si voi ce scrie unul care pare ca stie ce spune....http://www.reno.ro/index.php?showtopic=179460sauhttp://www.reno.ro/index.php?act=Track&f=5&t=179460
                    cristian corbu,

anonimus86 has just posted a new topic entitled "[OFERTA]" in forum "Bursa".

----------------------------------------------------------------------
                    baieti nu va mai speriati de noile radare
                    ca nu sunt nedetectabile
                    ele ca sa va masoare voua viteza trebuie sa emita si atunci cu un detector de radar care are "pop detection mode" il puteti depista de la o distanta considerabila
                    dara ca el sa va poata vedea pe voi
                    si cu detectoarele radar mai vechi il puteti detecta doar daca il desfaceti iar pe placa in partea dreapta are o rotita ca la radio si invarti un milimetru inspre drerapta cu o surubelnita dreapta si gata
                    puteti sa le detectati ci cu cele vechi
                    acea rotita chimba vregventa
                    pe 90 mhz
                    incercati fara frica
                    sunt testate de mine
                    merg 100%100

daca vreiti scrieti pe google

Detector de radar BZZ 100 este cel mai bun
                    til detecteaza de la 2,5 km cand emite
                    si de la 1,4 cand este in stanbay
                    este cel mai mic detector de radar si cel mai bun si are un pret doar de 200 ron io am si este excelent
                    o sa afisez curand o filmare sa vedeti cum il detecteaza
                    Last edited by cristiancorbu; 25 April 2010, 23:05.

Comment

• interesant....dar totusi am dubii, daca nu e sigur in totalitate ramas fara permis.

Comment

• Eu am un detector Cobra mai vechi .. il am de vreo 2 ani .. si mi-a detectat si radarele astea noi .. daca erau date drumul .. singura chestie e sa nu iti dea drumul cand te vede ca vii cu viteza mare .. ca in rest sunt detectabile !!

Si veti grija cand veniti de pe Marasesti spre centru .. pe sensul unic chiar aproape de semafor am gasit azi radar nou .. si acolo chiar nu are cine sa te anunte ..

Comment

• apoi`..mai bine investiti 3 lei in plus si va luat ceva scule care au pop mode..si ..desi sunt eficiente numai in plaja de sub 1km..ai timp cat de cat sa mai incetinesti..desi cu tunul ala laser..de pe sculele astea noi`..e o marja de eroare cam redusa..cat sa poti spera ..ca ai scapat .. bineee..sa aiba si pulse si instant on de preferat. si da..sunt detectabile insa numai cand functioneaza..!!! in stand by ..le vad numai cele ce au din fabricatie..sau sunt prevazute sa recunoasca si banda ka super wide sau ku ..(europa). nu mai stiu frecventa ..exacta. doar cele ce au pop..pot sa le vada..insa..f f f close..nu la distante atat de mari ca cele specificate mai sus. eu am testat cu un belltronics si l a vazut undeva in plaja de 900 m ..unde a aparut notificare pop radar. deci.. invartiti de ce rotite vreti ..de aveti peste..cva km in plus..nu i a bine! o zi buna.

mai nou am vazut ca au inceput campania cu ele..pe dn1 si ..chiar la london house! .sau chiar in fata la bancpost..vigo hotel. pana mea..si la ore ffff nocturne si chiar in plina zi! so`..deh! alta poveste, alta palarie" insa!
                          Last edited by neoreal; 27 April 2010, 13:01. Reason: Automerged Doublepost
                          SIC CUNNECTANDO REM

Comment

• Azi am fost si am luat coletul de la Posta cu stickerele Logan club .. avem 20 de seturi .. dam la toata lumea ..

Comment

• cand?probabil vor toti sa stie.

Comment

• Stie cineva de ce mi-au disparut posturile? Parca aveam aveam mai multe!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google