Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• S-a facut curat pe site si multe threaduri au fost sterse .. si la multi le-au scazut numarul de posturi !
    Deci nu ti-a sters nimeni tie in mod deliberat !

Daca vrea cineva stickere azi sa imi ziceti sa le iau la mine ..
    Last edited by MihaitzaMCV; 30 April 2010, 15:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Membrii care nu le apare apartenenta la grupul ploiestean ii rog sa intre aiuci si sa intre in grup :

Comment

• Cum arata stickerele ale Mihaitza sunt la fel ca cele vechi?
        sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• baieti stiti si voi daca pe loganurile care nu au proiectoare e trasa instalatia din fabrica sau treb sa o fac eu.ca vreau sa imi pun si eu proiectoare si nu stiu daca am instalatia pe masina.

Comment

• de obicei la toate masinile instalatia e aceeasi, deci nu ar trebuii sa difere de la cea de full option la cea cheala......ca sa nu se chinuie sa faca 3-4 modele de instalatie pentru fiecare model in parte....deci teoretic nu e nevoie sa tragi alt traseu pentru proiectoare.

Comment

• Aici te contrazic la un singur model de masina exista mai multe tipuri de cablaje.

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=IQtLG...eature=related logan 4x4 http://www.youtube.com/watch?v=0Ghrznqouo8
                fara linkuri externe

Comment

• nu sunteti sanatosi mai merge loganu
                  vopsitorie preturi bune

Comment

• merge mah, acum are 65 de cai si un PESTE, trage mai bine cand da pestele din coada))

Comment

• merge merge .... dar incet ))
                      fara linkuri externe

Comment

• @razvan la berline cablaju pentru proiectoare aparea de la variantele de echipare preference in sus,la mcv banuiesc ca ar fi la fel,oricum daca doresti sa iti montezi proiecoare nu ai nevoie oarecum de cablaj existent pe masina,le poti monta tu si le pui un buton separat in masina,astfel le poti aprinde indiferent daca ai pozitia sau nu aprinsa asa cum gasim la modelele echipate cu proiectoare din fabrica,incearca sa iei legatura cu gmc,el si'a montat de curand proiectoare pe masina,neavand cablajul tras,sau poti sa iei legatura si cu maxalb pt ca am discutat cu el pe tema asta iarna trecuta si a spus k se descurca sa ma ajute sa montam proiectoare,plus ca a venit cu cateva idei destepte.

Comment

• Ce bujii imi recomandati si mie ca trebuie sa le schimb saptamana asta si nu stiu ce sa imi pun, uni zic ca ngk iridium sunt bune. Voi ce parere aveti?

Chiar o fi adevarat ce zic oamenii asti pe acest site:http://fuelsaver.cabanova.ro/?from=h...f?b=1272992355. Daca ar fi adevarat imi iau si eu.
                          Last edited by bogdanionut; 4 May 2010, 20:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• stie cineva cam la ce bani se vand jantele de prestij???m-ar interesa un set.......
                            si ma intereseaza inca un set de jante cu 3 prejoane pentru o dacie 1410 tot din aliaj........
                            montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic

Comment

• daca iti doresti sa cumperi jante noi de prestige,parerea mea este ca la banii aia gasesti jante mult mai frumoase si mai calitative tot noi.
                              @bogdanionut in cazul tau cred ca daca ai folosi tot bujii originale,cu care ai cumparat masina nu ai avea nicio problema,eu unul inca nu am schimbat bujiile pana in prezent,avand la bord 54000 km,zilele astea le voi schimba si eu insa voi alege acelasi model de bujii,si as fi multimit sa functioneze si astea macar jumate din cat au mers celelalte.,si sincer le schimb nu ca ar prezenta vreo anomalie de functionare,le inlocuiesc datorita faptului ca eu consider k si'au facut viata,si fac si o revizie mai "zdravana" a masinii dupa 4 ani.

Comment

• janta de prestije e 240 lei bucata
                                vopsitorie preturi bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google