Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• L-am rezolvat .. l-am dus la service .. ca oricum aveam garantie ..

Comment

• ce avea? ...

Comment

• L-am dus la service .. dar nu l-am si luat .. ma duc maine sa vad daca e gata ..

Comment

• Cand eram mic, sambata seara pe la ora 20 lasam bicicleta si ma uitam la TELEENCICLOPEDIA.Mai tarziu,in adolescenta, mergeam la discoteca[tot pe la aceeasi ora(cu TRABANTUL)] .Acum la jumatatea vietii, sambata seara ,la sala cu baietii din logan club?ok!cand se poate, cu placere.Ce mai urmeaza oare? peste ani se vor organiza sambata seara,,intalniri ale pensionarilor posesori de logan ?"Oricum.... o idee buna. Bafta!

Comment

• Pai la ora 20.00 nu se merge la discoteca .. ac e prea devreme .. deci si prin urmare .. e timp si de o intalnire pe la sala .. ca oricum .. chiar daca nu o faceam oficiala .. sambata seara majoritatea sunt pe la sala .. asa ca e mai bine sa stie si cei care nu trec pe acolo frecvent ca gaseste pe cineva in fiecare sambata .. in special pe BZN .. ca doarme acolo ..

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
              Pai la ora 20.00 nu se merge la discoteca .. ac e prea devreme .. deci si prin urmare .. e timp si de o intalnire pe la sala .. ca oricum .. chiar daca nu o faceam oficiala .. sambata seara majoritatea sunt pe la sala .. asa ca e mai bine sa stie si cei care nu trec pe acolo frecvent ca gaseste pe cineva in fiecare sambata .. in special pe BZN .. ca doarme acolo ..
              ce vrei mah ca presedinte de club trebuie sa ma ocup de ai mei si de organizare))....decat sa stau intr-un bar in fumaraie mai bine mananc o samanta la sala.

Comment

• Asa e Alex .. ce naiba .. esti ditamai presedintele de club .. shaormel mic

Comment

• da u shi cu boc ce va mai ocupati )) mama cat poate sa sufere...
                  fara linkuri externe

Comment

• bine v-am regasit...am si eu o problema cu masina ... acum 2 zile eram pe centura..ma duceam spre metro...si la 130 era blana...nu mai mergea..2 pers in masina fara bagaje..are ~45000km si tot schimbat..ulei filtre tot...

Comment

• grav atunci , tre sa iti iei alta )
                      fara linkuri externe

Comment

• Nasol cry, parca tu aveai si remapare facuta la ea? Sa fie oare din remapare?
                        sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• nu cred ca e de la remapare ... 1 2 3 se duce pana in 6500 fara probleme...cu a4a nu am incercat mai mult de 4000...da o sa ies odata singur pe centura...sa o ard un pic

Comment

• Originally posted by Zycu View Post
                            da u shi cu boc ce va mai ocupati )) mama cat poate sa sufere...
                            iar te tii mah de mistouri....mai bine iesi si tu pe afara sa te mai vedem la mutra ca am uitat cu arati))

Comment

• man poate ai bagat benzina prosta de undeva.....si de aia sau cine stie..mai incearca..pune diagnoza pe ea si vezi ce iti da acolo.

Comment

• loganist de apartament zycu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google