Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bag numai de la pretrom benzina...sa ies odata cu ea singur sa o ard un pic si va mai zic dupa...

Comment

• unde se face diagnoza mai ieftin asa?
      @cry-ai grija cu arsu asta pe centura,se poate sa fie cum zice alex de la benzina.

Comment

• Baieti pe unde gasesc si io niste jante mai ieftine, ca pe criza asta nu prea as vrea sa dau prea multi bani pe ele.
        sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• in seara asta vine cineva pe la sala
          vopsitorie preturi bune

Comment

• Bogdane incearca la dezmembrari .. ori la Dancor (la Tantareni) , ori la Juganaru la Valea Calugareasca .. ala e si mai ieftin .. si vazusem unele cum avea Marian pe masina pe acolo .. cel putin alea mi-au sarit in ochi ..

Comment

• jante ieftine sunt si la merei spre buzau

Comment

• Aia la Dancor iti cer cat nu face pe jante Mihaitza, cred ca o sa incerc la valea poate gasesc ceva.
                sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• sa ne ti si pe noi la curent cu ce preturi gasesti pe unde mergi

Comment

• Da .. adevarul ca sunt foarte scumpi astia la Dancor .. imi ceruse pe o usa la o duba 1900 ron , iar la Valea la Robert am luat-o cu 400 ron ..

Comment

• si mai are si glume de Casin)) strada aia de smecheri unde sta el))

Comment

• la dancor e mai scump ca nu le sta in 2-3 piese vandute...e firma mare si oricum le da....e alta situatie

Comment

• nu pot sa ies mah afara k lucrez la un experiment shi ai dreptate numai smecheri pe casin :p
                          fara linkuri externe

Comment

• Tu de unde sti mah cum e benzina ca tu nu ai asa ceva , la tine gazul e baza . Traiasca litru de gaz
                            fara linkuri externe

Comment

• n-are nimic masina .. m-am speriat eu .. presiunea in roti era problema..daca adunam presiunea din toate rotile imi dadea maxim 4

Comment

• Puneti azot in roti , eu de 1 an am azot in roti si nici acum nu mi-a scazut presiunea

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google