Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cristiancorbu View Post
    ar trebui sa existe o provocare/doua[eventual un premiu simbolic]:1-,,cine aduce cei mai multi membrii noi la intalnirile L.C.P." si 2-,,cine aduce in L.C.P. CELE MAI MULTE MEMBRE{ADICA ,,FETE CU LOGANUL"-CUM BINE ZICE ,,ZICU "}".
    oamenii insurati nu se pun) .. cu exceptia lui Mihaitza !!
    Last edited by MihaitzaMCV; 26 May 2010, 07:28.

Comment

• Gata ma .. facem concurs .. cine aduce mai multe fete la intalniri .. fete cu Logan .. ca sa nu sara imediat BZN`u cu gura )

Comment

• Saptamana trecuta a fost si vremea najpa rau .. poate saptamana asta ne vedem la sala .. si poate mai facem o provocare .. dau o lada de bere cine il face pe BZN sa nu vina o saptamana la sala

Comment

• Originally posted by MihaitzaMCV View Post
          Saptamana trecuta a fost si vremea najpa rau .. poate saptamana asta ne vedem la sala .. si poate mai facem o provocare .. dau o lada de bere cine il face pe BZN sa nu vina o saptamana la sala
          ghinion..nici masina stricata nu ma tine acasa...vin cu prietenii....
          Attached Files

Comment

• in cazul asta facem intalniri in fiecare duminica :xxxxx o sa am gagica cu logan )
            fara linkuri externe

Comment

• mama asta e prima masina din romania care merge cu apa in loc de combustibil ))) cata apa in pistoane )) o sa iti iau un pestisor sa il ti acolo sa traga mai bn
              fara linkuri externe

Comment

• A murit Jean Constantin .. acum am aflat .. Dumnezeu sa-l ierte !! Chiar a fost un actor mare .. pacat ..

Comment

• aoleu bzn fara masina
                  vopsitorie preturi bune

Comment

• Am platit racketi sa ma scape de el sa nu il mai vad pe la sala si i-a sabotat masina

Comment

• Bestia e pe drumuri.....aseara am scos-o la 400m...rivalul meu logan 1.6 90 cai..halit de 2 ori..este masina cumparata de vreo 2 sapt de un prieten de al meu, are nr de galati..nu stiu daca o stiti de prin oras...e un argintiu spre crem asa....cu jante replica de M.....i-am dat jumate de masina.....acu caut unul de 1.6 16 v vreau sa vad cum stau cu el....ca de cel de 1.6 m-am convins.....

Comment

• BZN-ule facem amandoi in iulie cand o sa vin inapoi, sa vedem ce poate masina ta.
                        sigpicKiss FM cu personalitate.

Comment

• cine vrea sa isi puna gratuit masina pe tester se poate duce pana duminica in fata la sindicate la cortul IATSA CAMPINA si i se va pune masina gratuit pe tester poate va e de folos

Comment

• BZN daca te mananca vin eu cu Megane-ul .. ca am 1.6 16v .. dar mai bine stai linistit ..

Comment

• bzn'ule conteaza piesa dintre volan si scaun ;) daca lu' 1.6 i-ai dat juma de masina si mie mai putin de jumate .. inseamna ca sunt mai bun cu 1.4 meu decat 1.6? nu cred

Comment

• Pe mine m-a dat odata din mers .. dar vreau revansa de pe loc .. oricum avantajul fata de mine e ca sunt mai greu cu vreo 200 kg si nu am aerodinamica lui .. dar totusi .. tre` sa facem ceva organizat .. mai multi ..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google