Cafenea Ploiesteana !! Program Non-Stop :D

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai daca mi-am dat io voie

Comment

• te reclam

Comment

• salutare,

ma in ultimul timp ne-am mai dat la ................................ ce ziceti ne dam si noi acolo?
        Last edited by MihaitzaMCV; 10 July 2010, 07:02. Reason: Nu mai posta locatia .. nu se stie cine se uita pe aici ..

Comment

• nu mai posta pe forum locurile te rog.. cel mai bine vorbim fata in fata...numai bine

Comment

• 3 voturi pentru Spania ... 7-1
            Last edited by MihaitzaMCV; 10 July 2010, 12:16. Reason: Nu mai spune .. si tu esti fan Spania ??? =))

Comment

• Originally posted by 60CRY View Post
              nu mai posta pe forum locurile te rog.. cel mai bine vorbim fata in fata...numai bine
              Mai era de spus ora, si unde o sa se tina o noua etapa si eventual punem si o lista cu masinile participante si cu numele la proprietari si chiar si numerele de inmatriculare..)) si ne ia garda din casa pe toti)) glumesc...trebuie vorbit codat...unde am fost cu Mihaitza acolo e cupa cocean si se ia ca premii floarea soarelui))
              Se poate vorbi si pe PM ca e mai sigur.

Comment

• Bai BZN lasa galceava .. zi cine castiga campionatul mondial ... si ai de ales intre spania si echipa cealalta nu conteaza

Comment

• la ce ora e meciul??? mergem undeva sa il vedem? chiar daca sunt total pe langa ..

Comment

• Acum am vazut postul cryule .. data viitoare ...

Comment

• cred ca esti foarte fericit mihaitza )))

Comment

• Campeones ! Campeones ! Ole ! Ole ! Ole !
                        VIVA Espana !!!!!

Comment

• VIVA ESPANA!!!

Cam violent meciu` de aseara

Comment

• Caut si eu un meserias bun care sa lucreze in rigips .. am de facut unele modificari la o camera . Poate stiti pe cineva ..

Comment

• cumnatul meu si inca un prieten lucreaza in constructii......si lucreaza bine si la pret de criza.......acum ii face lu unu o casa.....
                              montez folie pe gemuri (laterale spate+luneta) omologate.sigpic

Comment

• Mersi frumos ... dar am gasit deja

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google