Imi poate spune cineva unde se aplica folie pe geamuri in Ploiesti, cu autorizatie RAR? Daca se poate, si cat costa?
Folie Pe Geamuri
Collapse
X
-
Sal! Eu am folie Dark Black fata, spate, luneta. Le am de mai bine de jumatate de an. Pana acum nu m-a oprit nimeni si trec in fiecare zi pe langa politai (de la rutiera+comunitari) in intersectii. Am avut noroc zic eu ma mai ajuta si masina+nr (cred) ca e un radar asa si cred ca de aceea nu ma opresc.
Ideea e ...In caz ca ma opreste cineva ...Cica daca le jupoi atunci langa el am auzit ca nu iti mai ia talonul...Etc as vrea si eu sa stiu daca are idee cineva???
Comment
-
Da mai multe detalii ca sunt interesatbaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
Originally posted by Geonny View PostSal! Eu am folie Dark Black fata, spate, luneta. Le am de mai bine de jumatate de an. Pana acum nu m-a oprit nimeni si trec in fiecare zi pe langa politai (de la rutiera+comunitari) in intersectii. Am avut noroc zic eu ma mai ajuta si masina+nr (cred) ca e un radar asa si cred ca de aceea nu ma opresc.
Ideea e ...In caz ca ma opreste cineva ...Cica daca le jupoi atunci langa el am auzit ca nu iti mai ia talonul...Etc as vrea si eu sa stiu daca are idee cineva???
aveam folie pe fata destul de inchisa .. Dar nu cea mai inchisa.Am fost oprit ca mo prins radarul si m-a intrebat de folie daca e omologata.I-am aratat dovada si mio zis ca pe fata nu scrie si i-am zis da asa e.Am traso jos de fata cu el si a vrut sa imi dea 200lei amenda dar am ramas cu avertismentul.Daca nu o dadeam jos imi lua talonul si ma costa 400lei sa il recuperez ....Its just a car ...
Comment
-
Cine mai vinde folie aici pe forum???? Ca sunt interesat????Da sa fie da calitate!!!!Camanda destul de mare prin posta romana. Cam pentru 2 masini.De preferinta llumar sau ceva alternativ dar sa fie neagra inchis si groasa!!!Pm va rog!! Multumesc
Comment
-
greu nu se pune...mie mia puso un prieten destul de usor.geamurile foarte curate.desfaci chederul le decupezi putin mai mari dai bine cu lichid de geam pe geam si folie si apoi o pui si o asezi.Trebuie sa ai putina experinta si multa multa rabdare.Daca vrei pot vb cu baiatul poate ti-o pune si tine la un pret bun.
Comment
Comment