si pe mine ma intereseaza. daca aflati un pret bun dati-mi si mie de stire !
Folie Pe Geamuri
Collapse
X
-
@razvan05 eu am montat la baieti acum vreo 8 luni de zile pe o masina folii pe toate geamurile,si am mai trimis inca ceva baieti acolo,toti inclusiv eu am fost multumit de ei,raport calitate pret bun.
@viberul incearca sa obtii reducere pentru baietii care vin din logan club nu pentru un grup,ca banuiesc ca fiecare se duce cand face rost de bani.
@givali daca veti merge cu spatele pe un drum fara nicio sursa de lumina nu se va vedea nimic chiar daca aveti sau nu folii,doar o urma slaba de lumina de la becul de mers innapoi,parerea mea este ca nu este vreo diferenta majora,ba chiar noaptea luminile celor din spate va vor deranja mai putin.
Comment
-
Originally posted by Dreamer View Post@razvan05 eu am montat la baieti acum vreo 8 luni de zile pe o masina folii pe toate geamurile,si am mai trimis inca ceva baieti acolo,toti inclusiv eu am fost multumit de ei,raport calitate pret bun.
@viberul incearca sa obtii reducere pentru baietii care vin din logan club nu pentru un grup,ca banuiesc ca fiecare se duce cand face rost de bani.
@givali daca veti merge cu spatele pe un drum fara nicio sursa de lumina nu se va vedea nimic chiar daca aveti sau nu folii,doar o urma slaba de lumina de la becul de mers innapoi,parerea mea este ca nu este vreo diferenta majora,ba chiar noaptea luminile celor din spate va vor deranja mai putin.Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
baietii de la mizil cand am sunat eu ziceau ca iti da si autorizatia la mana dar nu mi-a convenit pt. ca folia era marca drk,in fine,e mai ieftin dar nu am auzit de bine de aceasta firma...mai sunt unii la tatarani cum cobori la baza podului pana in interhome faci drepta,lucreaza cu lumar,nu am ajuns acolo dar am vb. cu cineva care a montat acum vreo 2 luni folie la ei si l-a costat fata-spate 440 lei la un bmw.sunt curios ce pret puteti obtine la vas auto glass,pt ca ma intereseaza si pe mine.
Comment
Comment