Si din moment ce majoritatea masinilor au transparenta 70% pe fata(ceea ce e si cazul tau),nu poti pune folie pe fata deloc.
Folie Pe Geamuri
Collapse
X
-
Originally posted by Rey91 View PostGeamurile la logan din fabrica vin cu 81% transparenta.Vand becuri cu led SMD pentru autoturisme si locuinte.
Comment
-
si nu te-ai luat in gura cu garcea ? sfat : cand nu ai centura si esti oprit (daca sti ca nu ai fost filmat) opresti mai departe de politie si dechizi usa si lasi impresia ca vrei sa cobori. daca zice de centura spui ca tocmai ai dat-o jos si vroiai sa prezinti actele. la mine a mers de doua ori...Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
-
Originally posted by razvan05 View Postsi nu te-ai luat in gura cu garcea ? sfat : cand nu ai centura si esti oprit (daca sti ca nu ai fost filmat) opresti mai departe de politie si dechizi usa si lasi impresia ca vrei sa cobori. daca zice de centura spui ca tocmai ai dat-o jos si vroiai sa prezinti actele. la mine a mers de doua ori...
Comment
-
am fost azi si am intrebat la vas auto glass si imi ia 200ron numai pt luneta .........!!!!!cam mult zic eu , pe cand baiatu de la brebu Lary imi ia 150ron pt luneta ....Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Originally posted by Dreamer View Postvibere mai bine in locu ala ramas liber mai lipesti tu ceva ce ai prin casa;)si acu cu prima de paste te duci la un un service calumea si cu 3.5-4 mil o faci la secunda impecabila.
Originally posted by MihaitzaMCV View PostPlus 50 benzina .. tot acolo ajungide 1bulion
Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
Comment