If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Care stiti o vopsitorie auto buna si ieftina ca 500 euro cit m-ia cerut ipso sami vopseasca capota gri perla nu dau chit ca o vopsesc singur [mai ma pricep dar nu am mai lucrat niciodata cu metalizata]
deci caut un vopsitor sau atelier de vopsitorie ieftin si bun in ploiesti
Eu .. dupa cum stiti .. am la masina culoarea rosu passion .. am vazut in plopeni un logan lucrat de DAT Tuning si era roz .. dupa ce a fost si el rosu .. cat o costa o vopsea d-asta .. cu totul .. mana de lucru si vopsea ?
Declari ca asa ai gasit-o in parcare ,acte necesare la asigurare sunt urmatoarele:copie permis,talon,prima foaie a contractului de leasing si prima foaie a contractului de casco asa a fost la mine ca si eu am leaing la masina!
da mihaitsa foloseste casco cu incredere,si eu ar fi trebuit sa fac la fel cat timp a avut masina casco,dar...daca nu a avut cine sa imi spuna si mie,asta e...spunem noi la altii!
Si totushi daca stie cineva unde se pot vopsi barile in culoarea caroseriei mai ieftin sa oferteze,poate sunt si alti doritori,ca mine asa
Baieti unde gasesc si eu un tinichigiu bun si vopsitor ? .. ca mi-am facut o chestie pe masina de s-a luat vopseaua si a ajuns la tabla si e si putin infundata.., mi-am dat comanda de vopsea la policolor , mi-o face la fel ca a mea .. chit am , mai trebuie omul
Nu te sfatuiesc sa o faci tu, e pacat ca e masina noua, daca nu da bine chitul o sa iasa rugina, crapa etc...deci mai bine o faci in servis si scapi de o grija(si de bani))
Am fost azi la automar acolo pana in selgros si ca sa vezi sunt service agreeat ASIBAN unde am casco , joi vine unu de la ASIBAN si imi deschide dosar de dauna si o fac pe casco
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment