Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu sunt de acord sa facem intalnirea in fiecare duminca, daca tu vrei saptamana asta facem intalnirea la tine

Comment

• se aceeasi parere cu Mircea si eu sper sa ajung ca lucrez duminica seara.
      nu promit dar fac tot posibilul sa ajung

Comment

• Duminica sunt si eu prezent in orice locatie

Comment

• Sper sa ajung si eu ,sper sa nu ploua.

Comment

• Cred ca vin si eu, dar nu stiu unde sa ajung ))) stai departe Mircea?
            Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• nu mai brader stau în branesti dar vestea cea nasoala mi a sosit azi la ora 16 adica lucrez si mîine si nu stiu cînd sosesc dar cred ca ar fi frumos daca ar gazdui fiecare coleg prin rotatie logan club!

Comment

• Nasol domnu , deci inseamna ca maine ne vedem la 11 la club, o seara buna

Comment

• Si ca de obicei nu m-am trezit. Sorry X_X N-ar fi o idee asa de rea sa gazduim fiecare.
                  Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat, fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.

Comment

• Soare de octombrie...

Azi ne-am intalnit la sediul L.C.Pucioasa

Pacat ca ceilalti au avut si altceva de facut,unii la servici,iar altii nu au mai venit de ceva timp.

Sper sa ne strangem toti intr-o duminica,asa cum se facea inainte.

Si acum pozele de azi.
                    Attached Files

Comment

• Frumos frumos..

Comment

• nu te înteleg de ce comentezi domnul AVIATOR tu cînd mergeai la concurs facea cineva comentarii?

Comment

• cam liniste aici.
                          ne vedem duminica ora 11,sper sa nu ploua ,sa fim mai multi.

o saptamana buna sa aveti.

Comment

• ce doamne iarta-ma a mai facut aviatorul de este banat?

Comment

• Maine careva prezent?

Comment

• eu unul as veni dar e femeia plecata cu loganu la tulcea ,sa vedem cine mai vine poate ma ia si pe mine

asteptam fotos-ul de astazi cam mohorît timpul dar macar nu ne-a muscat cîinii de picioare!
                                Last edited by alisandrion; 14 October 2012, 13:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google