vreau poze de la intalnire sa vad si eu ca astazi am fost plecat la Bucuresti la *******fest, sper sa nu va suparati pe mine ca am lipsit, Duminica promit sa recuperez
Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alisandrion View Postnu mai brader stau în branesti dar vestea cea nasoala mi a sosit azi la ora 16 adica lucrez si mîine si nu stiu cînd sosesc dar cred ca ar fi frumos daca ar gazdui fiecare coleg prin rotatie logan club!
nenea alisandrion ... cu tot repectul dar pe cuvant ca incep sa avertizez. Pentru acest text aviatorul a fost banat... cand o sa incepi sa scrii in asa fel incat sa intelegem si noi ? Cu siguranta atunci o sa fie debanat si aviatorul...
Comment
-
domni moderatori s-au suparat cred eu pentru cuvantul ala BRADER care in engleza cred ca se scrie BROTHER sper sa nu gresesc si eu (frate ....mai pe romaneste )............
in orice caz nu cred ca s-a nascut nimeni invatat si nu pot sa cred ca este cineva perfect pe aceasta lume...................
sper se nu deranjez pe cineva pe aici
domnilor poze mu mai puneti si voi
asa cum am mai spus nu am stat degeaba in ploaie .....
deci puneti pozele alea fratilor (brothers ) odata!!!!!!
Comment
-
L.C.Pucioasa ...
Salutare, ma scuzati ca nu am mai postat dar nu am mai avut calculator,sa stricat si nu prea mai am avut timp in vacanta plecat de acasa,acum scoala .
Acum si pozele de ieri,ma rugat aviatorul76 sa ii pun pozele ,ca el nu poate posta ,pana ii trece banarea.
Inca o data rog sa ma scuzati ,dar de duminica voi participa din nou la intalniri.
Respect,
DB 48 COS
(Cosmin Stoenica)
Comment
-
Pucioasa Logan club ...
Poze de azi ,filmuletul apare in cateva minute pe youtube,intrati pe messenger sa va dau link.
O saptamana frumoasa prieteni .
Stima,Attached Files- DSC00853.JPG (95.6 KB, 21 views)
- DSC00861.JPG (81.4 KB, 20 views)
- DSC00856.JPG (85.2 KB, 17 views)
- DSC00862.JPG (109.4 KB, 17 views)
- DSC00863.JPG (97.1 KB, 18 views)
- DSC00865.JPG (94.3 KB, 19 views)
- DSC00866.JPG (116.9 KB, 19 views)
- DSC00871.JPG (122.3 KB, 20 views)
- DSC00872.JPG (97.5 KB, 21 views)
- DSC00873.JPG (92.0 KB, 21 views)
Comment
-
Reusite pozele,frumoasa si fructoasa întalnirea !Last edited by barbuoctav; 21 October 2012, 21:55.
Comment
Comment