Alisandrioane iti place filmuletul?
Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ca sa intelegi si voi ce insemna sa fi OFFTOPIC, va luati un mic cartonas, la rand, toti, fara exceptie.
aveti Cafenea/discutii generale Logan Club Pucioasa, faceti si scrieti ce vreti voi acolo!
pe Intalniri LoganClub Pucioasa-Dambovita vreau sa vad ca se vorbeste despre intalniri si atat. poze, locatii, impresii si alte cele.
daca aveti chef de vorbit de dimineata, Chat De Dimineata La O Cafea Si Nu Numai... .
cumperi, vinzi sau ceri detalii despre produse, aveti Bazar LoganClub Pucioasa.
@barbuoctav: tie iti revine aceasta misiune de a face curat, organizatorul este moderator pe sectiunea lui, conformeaza-te, te rog. daca vrei sa nu le dai la gioale, macar stergi posturile, faci curat.Last edited by crististreulea; 24 October 2012, 11:55.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Putem scrie, si mi se pare normal, sa aiba subiect doar cu intalnirile, sa nu mai fie off-topic.Multumesc de intelegereLast edited by barbuoctav; 24 October 2012, 21:15.
Comment
-
Originally posted by maat View Postsi sa inteleg ca nu mai avem voie sa scriem mai nimic ????
reciteste #1776. daca tot n-ai intles, reciteste asta #1776. daca tot nu intelegi, mai citese aici odata #1776.
daca totusi nu ai inteles, uite traducerea in turca:
Originally posted by crististreulea View Postanlamak ve ben offtopic olması gerekiyordu, tüm istisnasız tüm küçük bir kart alacaktır.
Sen Kafeterya / Genel Tartışma Koklamak Airsoft, burada yapmak ve ne istediğinizi yazın!
toplantılar LoganClub Koklamak-Dambovita ben partner ve tüm bahsediyor görüyoruz. fotoğrafları, yerle yorum ve diğerleri.
Eğer sabah konuşmak istersen, sabah kahve sohbet ve sadece ... .
satın almak, satmak ya da, sen LoganClub Smelly Çarşı ürünler hakkında ayrıntılı bilgi isteyin.Last edited by crististreulea; 24 October 2012, 21:27.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Baieti, va las sa va organizati singuri de data asta pentru ca eu nu pot ajunge Duminica, am niste probleme personale.Puneti-va de acord TOTI si faceti o intalnire de care sa imi pare rau ca lipsesc de la ea Va urez tuturor un weekend cat mai placut si intelegere maxima.Stima la toata lumea.
Comment
Comment